Vores Langelands eventyr og overnatning i shelter - for første gang!

Lørdag, 1. stop: Ristinge Strand

Efter min forespørgsel på Instagram havde jeg fået lidt forskellige tips til vores Langelands tur, bl.a. Ristinge Strand.

Som I kan se, så kom den selvfølgelig på listen og gik faktisk hen og blev hele lørdags højdepunkt. Vi brugte 3-4 timer på stranden og hyggede os med at sole os og bade i det lune vand.

Lørdag, 2. stop: Tranekær Slot

En lidt skuffende oplevelse, må jeg erkende.

Jeg havde set fine billeder af slottet og området inden turen, men stort set hele området er spærret af (privat område), fordi ejerne bor på slottet.

Det er vel også fair nok. Området er bare så tilgroet af træer, så man kunne knap se noget som helst. Vi fik dog en lille hyggelig gåtur ud af det alligevel.

Mine anbefalinger, hvis I vil besøge slottet: en køretur forbi giver jer lige så meget udsyn og oplevelse, som en gåtur på området.

Lørdag, 3. Stop: Vores shelter på Lohals Havn

Da vi nærmede os aften tid, kørte vi nord på mod Lohals, hvor jeg havde booket os et shelter.

Jeg var meget spændt og også en smule nervøs inden - jeg har nemlig aldrig prøvet at sove i shelter før.

Bevares, dette er dog også noget af en luksus udgave af et shelter i forhold til de traditionelle.

Jeg blev positivt overrasket! Det samme gjorde Kenneth. Vi havde en skøn placering på havnen med udsigt udover havet. Der var madrasser i shelteret og vi kunne låse døren.

Shelter: Smørstakken, Lohals Havn

Pris: 40kr pr. mand pr. overnatning

Toilet, bad og drikkevand: 200 meter

Der var ydermere fri adgang til cykler, sejlerstue med spil, wifi, køkken mv.

Billedet er reklame for Carlsberg Nordic Pilsner

Lørdag: Aftensmad på Lohals Havn

Vi brugte det meste af aftenen på Lohals Havn ved vores shelter. Der var borde og bænke og her plantede vi vores grill på en forhøjning ved siden af.

Her lavede vi aftensmad og senere forsøgte vi os også med popcorn lavet på grillen til den smukkeste udsigt ud over vandet og til solnedgangen.

Lørdag: Romantisk aften I solnedgangen

Åh, nu kommer det til at lyde lidt sukker sødt. Scroll videre, hvis du ikke er til den slags!

Under solnedgangen valgte vi at tage os en spadseretur langs stranden, hvor vi konkurrerede i at slå smut. Det var super hyggeligt - også selvom jeg tabte stort.

Vi gik ned langs havnen, hvor vi fandt en tom legeplads med en kæmpe “ligge gynge”. Her lagde vi os lidt sammen og vuggede nærmest til takten af bølgeskvulpene. <3

Søndag, 1. Stop: Rudkøbing

Vi vågnede søndag morgen til bølgernes skvulp på havnen. Hvilken skøn lyd at vågne op til <3

Om morgenen lavede vi pandekager på grillen til den flotteste udsigt ud over havet og vi hyggede os med varm kaffe og hinandens gode selskab i solens varme stråler.

Da vi havde pakket det hele sammen, kørte vi til næste stop på turen; Rudkøbing. Her gik vi os egentligt bare en tur i de hyggelige gader og handlede efterfølgende ind til middagsmaden.

Søndag, 2. stop: Tåsinge

I Rudkøbing handlede vi ind til middagsmaden og besluttede os for at køre til tåsinge og finde et sted at grille hele herligheden.

Vi besluttede os for, at han valgte den første vej, vi skulle tage, jeg den næste og sådan skiftedes vi, indtil vi ikke kunne komme længere.

Skæbnen ville, at vi fandt det hyggeligste lille, uberørte spot ned til havet, som vi havde for os selv hele dagen.

Imens kullene grillede og maden stegte, rendte vi rundt i badetøj, had NO CARES in the world og gik omkring og soppede, hørte musik og hyggede os i rigtig, rigtig mange timer.

Jeg havde endda så travlt med at hygge mig, at jeg helt glemte at tage billeder - det må derfor forblive Kenneths og min hemmelighed <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer