Tinderbox 2019 | Min festivalsberetning

Tinderbox ‘19 sluttede for en uge siden og jeg tænkte, det var på tide med min beretning fra dette års festival. Det har været en virkelig fed omgang og jeg ser allerede nu frem til Tinderbox '20!Jeg havde aldrig troet det, men jeg er vidst nok gået hen og blevet lidt af en festivalgænger. Tinderbox '18 og '19 har begge været en kæmpe succes og i maj deltog jeg faktisk også i Heartland '19, omend det er gået noget stille hen her på bloggen.

Dag 1 - Torsdag

For mit vedkommende var torsdag en ret kort omgang - i hvert fald festivals mæssigt. Jeg valgte nemlig, igen i år, at arbejde frivilligt til Tinderbox imod en partout billet. I år havde jeg dog muligheden for at arbejde alle timerne af på én gang, hvilket jeg valgte at gøre om torsdagen, så jeg kunne have resten af festivallen fri.Jeg nåede derfor at have blot 2 timer på festivalpladsen, inden jeg mødte på vagt fra 16:00-04:00. Det var en lang og til tider drøj omgang, men jeg hyggede mig heldigvis og synes, at arbejdet var fint! Jeg stod som traffic conductor og skulle lede folk og trafik den rigtige vej. Det lyder måske lidt kedeligt, men menneskerne var så søde og flinke, så det var ingen sag!

Billederne er taget af dygtige Jeanette Hardis

Dag 2 - Fredag

Jeg var først hjemme lidt over fire natten til fredag og kunne desværre ikke sove længere end til klokken ni, så jeg fik små 4 timers søvn. Puha. Heldigvis bar stemningen mig og gav mig fornyet energi dagen igennem. Ikke på ét eneste tidspunkt kunne jeg rigtigt mærke søvnunderskuddet, hvilket jeg er super taknemmelig for!Ved ankomst på pladsen stødte jeg lynende hurtigt ind i en veninde fra zumba - nemlig i garderoben! Vi så Dean Lewis sammen efterfølgende.

Det var også her, jeg stødte ind i søde Lisbeth. Vi havde åbenbart stået et par rækker fra hinanden. Super tilfældigt altså!Vi gik en smule rundt sammen og besluttede os for at gå om i Smutvejen for at skyde et par billeder og af alle mennesker på pladsen, kommer Jeanette tilfældigvis lige gående forbi os, inden vi overhovedet når at gå igang! Verden er åbenbart ret lille.

Billeder taget af Jeanette Hardis

Det var også her i Smutvejen at Jeanette skød disse smukke billeder af mig - skriver jeg med fare for at lyde en smule opblæst, oh well.

Hjemmelavet blomsterkrans

Og ja, så kastede jeg mig denne gang ud i at lave min egen blomsterkrans! Efter at have været afsted til Heartland med Jeanette og Lisbeth, der havde hver deres super smukke blomsterkrans på, var jeg altså blevet en smule bidt af det.Jeg synes i forvejen, at blomsterkranse er noget af det smukkeste og ser så forbandede godt ud til både sommerfester og festivaller, så jeg skulle da selvfølgelig også være med på trenden denne gang, stærkt inspireret af Jeanettes smukke hjemmelavede blomsterkrans, som hun havde på til Heartland - dog i en noget mindre udgave, hæhæ.

Dét skal du bruge

  • Grøn ståltråd
  • Blomsterbindertape (er ikke nødvendigt, men rart at bruge)
  • Et par buketter af dine yndlings blomster
That's it. Det var faktisk forbavsende nemt - man skal blot have tålmodighed! Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg klæder mig på med blomsterkrans!

Billede nr. 2 er taget af søde Lisbeth Vestergård

Der var også tid til fordybelse under Tinderbox. Jeg var allerede fan af Smutvejen sidste år, men i år havde de tilført nogle ekstra hyggelige aktiviteter til fri benyttelse. Der var både en bod til blomsterbinderi, spil, ordsmitteri og om fredagen var der endda tid til at male keramik.Vi blev hurtigt enige om, at det var vi også nødt til at give os i kast med. Hver især fik vi to små kopper / skåle og så kunne vi ellers give den gas med alle de fine farver.

Note: Jeg fik i går en sms om, at jeg nu kunne afhente mine fine kopper! Åh, hvor jeg glæder mig til at se resultatet!

Fredag var en fantastisk dag på Tinderbox. Vejret var lækkert og jeg havde fornøjelsen af det gode selskab af så mange søde og dejlige mennesker.Specielt hyggede jeg mig med min zumba veninde, Christina. Vi mødtes også med vores zumba træner til Gnags. Det var simpelthen så hyggeligt at lære hinanden bedre at kende!

Billederne er taget af Jeanette Hardis

Dag 3 - Lørdag

Solen stod højt på himlen lørdag, hvor målerne røg helt op på 28 grader. Jeg udnyttede chancen og hoppede derfor i min fine denim kjole, som jeg købte i London i foråret - specielt til formålet.Glimmeret blev der også skruet helt op for om lørdagen. Nu skulle den have hele armen og jeg gik efter coachella looket med festivalsfrisuren, glimmer og denim. Jeg følte mig som en rigtig festivals prinsesse i denne mundering, hvis jeg skal være helt ærlig. <3

Jeg mødtes med Jeanette om eftermiddagen efter podcast. Vi fik udforsket lidt mere af pladsen, fik et par drinks og hørte The Lumineers. Det var så hyggeligt bare at tulle rundt og nyde en kold drink i det gode vejr.

Efterfølgende mødtes jeg igen med mine zumba piger. Skønne Christina, som står ved siden af mig på ovenstående billede. Vi hyggede os helt gevaldigt og endnu engang var vi sammen med vores fantastiske zumba træner, Grith. Vi gav den gas nede i Magic Box til Martin Jensen og senere til Suspekt.

Lidt bonusinfo: så kan jeg fortælle jer, at sådan nogle danseglade zumba piger virkelig forstår at give den gas! Hold nu op, hvor var det sjovt.

Husk at følge mig på instagram @nikkilunds

Jeg har virkelig gjort det godt til dette års Tinderbox! Det har været en virkelig hyggelig og ikke mindst sjov omgang, hvor jeg virkelig har lært nogle skønne mennesker endnu bedre at kende. Der har været tid til fest og ballade, men også til fordybelse og rigtig gode snakke over en øl eller to. Vi har grinet og vi har skrålet og jeg har fået lov til at give den gas med glimmer, blomster og rigtig festivalsstil.

Nu glæder jeg mig bare til næste år. Her vil og skal jeg have Kenneth med. Det var så ærgeligt, at han ikke kunne være med i år, så det er et must til næste gang!

Var du med til Tinderbox i år?

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer