Romantisk nytårsaften for 2

Selvom det kun blev Kenneth og jeg i år til Nytårsaften, valgte jeg alligevel at give den fuld gas på nytårs pynt og -outfit. Corona har ødelagt nok fester i 2020 - nytårsaften skulle ikke også på listen. Den tanke efterlevede jeg derfor på årets sidste dag. Nu skulle 2020 slutte med stil.

Og helt ærligt, ik? Så har jeg virkelig manglet gode undskyldninger til at dresse up i 2020. Det var derfor en oplagt mulighed for mig at bruge lidt ekstra tid på mig selv og mit forfængelige væsen.

Hello, 2021. I salute you!

Vi havde i sandheden en skøn aften. Med skaldyrs tapas bestående af østers, tigerrejer, laks, hummerhaler og kaviar. Min yndlings vin i lange baner. Gode drinks. Kys i overflod. Champagne og kransekage til midnat. Masser og masser af fyrværkeri. Og endda snevejr.

Hvilken fantastisk måde at slutte 2020 af og byde 2021 velkommen. <3

.. Og er det bare mig, eller var Sundhedsstyrelsens anbefalinger om en lille nytårsaften med de allernærmeste ikke en ret god undskyldning til at gå i seng, når man havde lyst? Til at slappe af og hygge sig? Nyde nærværet og slænge sig på sofaen mellem retterne - uden at skulle underholde sine gæster? Vi nød i hvert fald muligheden til at fejre nytåret 100 % på vores måde.

Jeg håber, du havde den helt perfekte afslutning på 2020 - lige efter DIT hoved. <3


Se glimt fra vores nytårsaften i min nye reel

Udpluk fra min nyeste reel på the 'gram

Er du på instagram? Så smut endelig forbi min profil @nikkilunds og se min nyeste reel. Den indeholder søde, sjove og romantiske klip fra vores nytårsaften. <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer