PicMonkey Collage

Jeg har en passion. En brændende passion for indretning. Det er et begær efter at udfolde mig selv og hele tiden udvikle min bolig, så den tilpasser sig mine behov. Materialistisk kærlighed. Ja, hvorfor ikke? Jeg opnår stor tilfredsstillelse, når jeg rykker rundt på mit nips, danner nye udtryk og tilføjer nye fine genstande til mine samlinger.

Specielt nærer jeg stor kærlighed til de små detaljer, materialer, kvalitet og dansk design, som i min optik går hånd i hånd med hinanden.

.

Min indretning er specielt domineret af:

Rene linjer
Kobber
Dansk design
Lyse træ detaljer

.

Vi har pr. dags dato boet i vores lille lejlighed, her i Odense, et helt år nu. Lejligheden må vidst siges at have været en hel del igennem på den korte tid! Da vi først flyttede ind, havde vi ikke halvt så meget nips, vi havde ingenting på væggene, hvide læder 2 og 3 pers. sofaer, ingen opbevaringsplads og her var hvidt på hvidt. Meget fimset for at sige det lige ud. Vi er kommet langt vejs og lejligheden er efterhånden tæt på at være perfekt i mine øjne. I hvert fald de to vigtigste rum; stuen og køkkenet og ellers er det mere eller mindre småting, vi mangler at få styr på, for at hjemmet fungerer optimalt (efter mit hoved).

Følg @nikkilunds på instagram

.