Marine blå løbesko fra Asics + et tip

Patriot 8 løbesko fra Asics, på tilbud til 249,- i Bilka

Meningen med dette indlæg er først og fremmest at vise mine nye og ikke mindst smukke løbesko frem. Jeg har i længe været på udkig efter et par trænings sko til indendørs brug, som er lidt neutrale i det (kontra min lysegrå/lyserøde sneakers fra Runtech), men samtidig fede og passer til mit løbetøj. De skulle selvfølgelig også være af god kvalitet uden at koste en formue.

Som nogle af jer ved, så er jeg butikselev i Bilka Odense, hvor jeg har ansvaret for Sportsafdelingen. Jeg har derfor fingrene godt nede i mulden på vores produkter og er den første til at se de nye varer, når vi modtager dem. I sidste uge fik jeg så et nyt læs Asics sko hjem, som jeg lige skulle tjekke ud. Det var en helt ny farve, som vi ikke har haft tidligere og jeg var solgt med det samme. Marine blå er og bliver bare min yndlingsfarve og jeg synes, at de lyseblå og hvide detaljer klæder farven så godt.

Læs også: Hvorfor Bilka er den fedeste elevplads, du kunne forestille dig!

Normalt koster vores Asics sko 299,- (hvilket i forvejen er en ret god pris), men lige nu er de på tilbud til 249,-. Jeg kunne derfor heller ikke dy mig for at hapse dem med hjem - de passer jo desuden super godt til mine nye træningstights fra Adidas, som jeg har på på ovenstående billede. :o)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer