Ladies Mud Race - Mit første ekstremløb

Ladies mud race

I forrige weekend deltog jeg i Ladies Mud Race i Odense sammen med en god kollega.

Jeg var virkelig spændt og også en smule nervøs for hele oplevelsen. Lad os bare sige, at jeg er typen, der ikke er så glad for at blive beskidt. Inden løbet overvejede jeg mange gange, hvordan i al dælan jeg havde fået rodet mig ud i det. Ha!

Mit første ekstremløb - hvordan var det så?

Vi havde det helt perfekte vejr på løbsdagen: hverken for varmt, for koldt, for blæsende eller noget andet. Det var virkelig de optimale forhold.

Ruten var 9,2km lang og indeholdt en masse forskellige forhindringer. Specielt mudder, som navnet også kunne antyde, havde en særlig rolle. Vi skulle også i Odense Å nogle gang - den ene gang valgte vi dog selv at svømme over, frem for at vente i kø på at kunne balancere over.

Kø... Noget, som løbet - DESVÆRRE - også bar meget præg af! Ved den ene forhindring stod vi nok i kø et lille kvarters tid! Dét sted, hvor vi valgte at svømme over, havde vi stået i kø i 5 minutter, uden at vi kom nærmere. Det var det generelle billede, hvilket var super ærgerligt!

Selvom jeg var meget skeptisk inden løbet, så synes jeg faktisk, det var smadder sjovt! Jeg skal helt sikkert med næste år og så må jeg jo bare deltage i nogle af de første heats, så jeg undgår alle fodgængerne, som skabte kø senere på dagen. :-)

Ladies mud race & xtreme mandehørm

(Jeg har stadig ikke helt fundet ud af, hvorfor de kalder det "Xtreme" og ikke "Ekstrem"..)

På samme dag, som Ladies Mud Race blev afholdt, løb Xtreme Mandehørm også af stablen på samme location. Damernes løb gik i gang om formiddagen og om eftermiddagen var det så mændenes tur.

Kenneth og to af vores gode kammerater skulle løbe om eftermiddagen, så de stod og heppede på mig, da jeg kom over mållinjen og jeg stod omvendt og heppede på dem, da det blev deres tur. Det var vildt hyggeligt, at det var slået sammen. Jeg kunne lige nå et bad, inden de kom i mål og så kunne vi sammen nyde en øl og en ribbenstegssandwich bagefter. Perfekt afslutning på dagen!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer