60

Velkommen til NIKKILUND.DK   🌸

Mit navn er Nikki Lund, jeg er 24 år og bosat i Danmarks mest eventyrlige by; nemlig Odense. Her bor jeg sammen med min skønne kæreste, som jeg har været sammen med de sidste 7 år. Min helt store passion må uden tvivl være at rejse, hvilket fylder meget i min hverdag og ikke mindst på bloggen. Når jeg ikke sidder bag tastaturet og blogger, er jeg 2. års elev i Bilka, hvor jeg desuden også er udnævnt som elevambassadør for nogle af deres sociale profiler.

Bloggen blev grundlagt d. 11. juni 2015 efter en længere pause fra bloggeriet. Da kriblede det i fingrene på mig for atter at komme i gang. I starten bloggede jeg primært om indretning, men med tiden er indlæggene kommet til at strække sig fra de nyeste indretningstendenser til lækkert mad og gode film, rejser og skønhed m.fl.. Jeg blogger om min hverdag og der er derfor, naturligvis, stor varietet i emner og temaer, hvilket er med til at gøre min blog mere dynamisk og ikke mindst personlig.

FIND MIG PÅ
• Facebook
• Instagram
• Bloglovin’

Skulle du være interesseret i et evt. samarbejde, have spørgsmål eller andet vedr. bloggen, er du velkommen til at kontakte mig på nikkilund@live.dk – Jeg prøver altid på at svare så hurtig som muligt!