Derfor er hvide sneakers uundværlige i din garderobe

Lavet i samarbejde med Sportshowroom

HVIDE SNEAKERS ER ET ABSOLUT MUST I GARDEROBEN

Hvorfor? Fordi hvide sneaks er som krymmel på toppen af kagen = sjov, legende, let og ikke alt for højtidelige. <3

Jeg er en sneakers pige. Through and through. Stiletter, laksko og støvler - de er da fine nok, men der er intet så comfy som sneakers. Foruden at være super praktiske bringer de også en lethed til outfittet. Særligt de efterhånden klassiske hvide sneakers. For ja, den hvide sneak er blevet en sand klassiker.

Det giver god mening. For hvide sneakers passer til alt. De er ovenikøbet praktiske, både når du skal gå langt, hurtigt eller cykle til arbejde. Og alligevel giver de et frisk løft til hverdags outfittet med deres sprøde hvide farve.

Jeg har efterhånden mange sneakers, men der er ingen - INGEN - der slår mine elskede Nike Air Max '97.

De er friske, comfy og edgy. Kort sagt helt perfekte i den moderne garderobe.

NIKE AIR MAX '97: DINE FØDDER VIL ELSKE DIG

Med mine 11 km til arbejde, får jeg hurtigt cyklet mange kilometer i løbet af ugen. Alene til og fra arbejde cykler jeg 110 km om ugen! Så kommer træning, indkøb og sociale arrangementer ved siden af. Derfor er komfort alpha omega for mig.

Her lever Nike Air Max virkelig op til navnet. Jeg husker tydeligt, da jeg prøvede dem på for første gang tilbage i 2017. Følelsen af at gå på skyer. På luft. Og det er lige netop det, du gør med disse sneakers. Den særlige sål er nemlig ikke bare til pynt - den består af den helt særlige air teknologi, som gør dem super behagelige at have på.

Gode til både hverdag og fest

De føles fantastisk. Så fantastisk at jeg har brugt dem næsten hver dag siden. På arbejde, til fest og ballade, på storbyferier, festivaller, familiearrangementer og traveture. Uanset om jeg er på cykel eller løber efter bussen, så er de sgu bare rare at ha' på!

Selvom de er ved at være godt brugte, så holder de sig godt. Jeg tror dog alligevel snart, jeg skal ud og investere i nogle nye 97's. Helt magen til. For jeg kan og vil ikke undvære dem. <3

Er du også faldet helt og aldeles pladask for Nike Air Max '97?

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer