De bedste fastelavnsboller i Odense

Fastelavnsboller i odense

Her er den så. Årets absolut vigtigste madguide. Nemlig den ultimative fastelavnsbolle guide, hvor du kan læse om de bedste fastelavnsboller i Odense. Den her har du ventet på, har du ikke?

Jeg har testet 5 forskellige bagere og konditorer i Odense og har haft fornøjelsen af hele (og hold nu fast) 7 1/2 fastelavnsboller og 1 semlor. Det er godt og vel 2 lækre basser om ugen. Og ja, jeg har taget på imens min research har stået på. For jeres skyld, for the greater good eller noget.. Uanset hvad, så har det seriøst været dét værd og sjældent har jeg været på så lækker en opgave.

Nu er den her så: min fastelavnsbolle guide, hvor du kan finde ud af, hvor du kan få de bedste fastelavnsboller i Odense.

I min fastelavnsbolle guide får du min personlige top 6 over de bedste fastelavnsboller i Odense, du kan se masser af fristende billeder af de lækre fastelavnsboller med smag, finde adresser og priser, samt links til deres instagramkonto. Velbekomme!

*OBS! Jeg vil lige skynde mig at sige, at niveauet var virkelig højt. Så bare fordi man havner på en 4., 5. eller 6. plads på denne liste, er det slet ikke ensbetydende med, at fastelavnsbollerne er dårlige! Der er bare nogle, der virkelig stak ud i mængden.


Nr. 1

De bedste fastelavnsboller i odense

Mr. Torp

Vintapperstræde 47

5000 Odense C

Pris: 29kr. stk.

Skal du kun have én eneste fastelavnsbolle i år? Så skal du et smut forbi Mr. Torp og have én af hans flotte og utroligt velsmagende fastelavnsboller - en Odenseansk fortolkning af en klassiker.

Er du til kaffe, så er hans version med kaffe og karamel et must. Den er perfekt afstemt i smagen og har en flydende midte af karamel. Det er uden tvivl den bedste fastelavnsbolle, jeg nogensinde har sat tænderne i.


Nr. 2

Fastelavnsboller med spændende smage

Rises Brød

Hunderupvej 24

5000 Odense C

Pris: 29kr. stk.

Rises Brød fik jeg anbefalet af en sød følger på instagram og jeg må ærligt tilstå, at jeg ikke havde voldsomme høje forventninger til den lille lokale bager. Allerede da jeg så det vildt spændende udvalg på disken, blev jeg overrasket. De havde bl.a. en fastelavnsbolle med stikkelsbær og en variant med abrikos også.

Og WOW for en smagsoplevelse! Hold op hvor var de lækre. Fastelavnsbollen med stikkelsbær var så lækker og frisk i smagen, mens fastelavnsbollen med abrikos var sød og blød i smagen. Begge perfekt afstemt og helt sikkert et besøg værd.


Nr. 3

Overdådige fastelavnsboller med mange forskellige smagsvarianter

Lagkagehuset

Vestergade 1

5000 Odense C

Pris: 30kr. stk.

Der er nogen, der kritiserer Lagkagehuset for ikke at være ordentligt håndværk. Jeg siger vås! Deres fastelavnsboller sniger sig uden tvivl ind på en sikker 3. plads på min liste for deres lækre smagskombinationer og overdådighed.

Er du på udkig efter en ordentlig flødebasse, så bliver du ikke skuffet over en fastelavnsbolle fra Lagkagehuset. Mine personlige favoritter er den med blåbær / nougat og kaffe / karamel. Mums, hvor er de gode.


Nr. 4

Fastelavnsboller af vandbakkelser

Wendorff

Asylgade 16

5000 Odense C

Pris: 29kr. stk.

Wendorff har også et stort udvalg af smagskombinationer og to af dem kommer endda i vandbakkelser. Hvilket var nyt for mig. De skulle selvfølgelig afprøves og særligt deres fastelavnsbolle med citron og hvid chokolade blev jeg hurtigt lun på. Kenneth fik deres fastelavnsbolle med kaffe og amaretto, som han var virkelig vild med - og som han stadig snakker om. Lad os bare sige, at hvis det stod til ham, var Wendorff på 2. pladsen i denne fastelavnsbolle guide.

Deres fastelavnsbolle med citron og hvid chokolade var også virkelig lækker. Frisk og slet ikke tung, som fastelavnsboller med fløde har tendens til at være. Personligt ville jeg dog gerne have haft lidt mere citron mousse / creme i midten. Citronsmagen blev nemlig en smule diskret og for min skyld kunne de godt have givet den et ordentligt spark citron. Dét sagt, så synes jeg stadig den var virkelig god og anbefalelsesværdig, hvis man gerne vil have en let og lækker fastelavnsbolle.


Nr. 5

lækre semlor croissanter

Mr. Torp

Vintapperstræde 47

5000 Odense C

Pris: 29kr. stk.

Okay, jeg kan næppe være den eneste her på tråden, der har kigget misundelsesværdigt efter det Københavnske udvalg af fastelavnsboller?? Særligt semlors har jeg kigget langt efter. Og nu har Odense så fået deres første version hos Mr. Torp, som ikke kun indtager 1. pladsen over de bedste fastelavnsboller i Odense, men også indtager 4. pladsen med hans lækre semlors.

De er ikke kun smukke at kigge på, de er også død lækre. Han laver en croissant semlor med blåbær og én med ribs. Jeg fik den med ribs og den var virkelig lækker, let og frisk. Helt perfekt afstemt, hvis du spørger mig!


nr. 6

Lækker fastelavnsbolle med chokolademousse

Stjernebageriet

Rødegårdsvej 45

5000 Odense C

Pris: 20kr. stk.

Stjernebageriet fortjener også at være med på listen. De er et lille lokalt bageri, som har et rigtig fint udvalg af kager generelt, men også af fastelavnsboller. Det var også første gang, at vi stødte på en fastelavnsbolle med chokolademousse, da vi var forbi dem. Så den skulle vi da selvfølgelig prøve. Den var virkelig god, men blev en smule tung at komme igennem. Men sådan er det jo ofte med chokolade.

Alt i alt nogle rigtig gode, klassiske fastelavnsboller og til en særdeles god pris ift. priserne på fastelavnsboller i Odense.


Har du en favorit fastelavnsbolle?

Hvilke fastelavnsboller fra min liste synes du, der ser lækrest ud? Har du en favorit? Eller mangler din yndlings fastelavnsbolle på min liste? Så må du meget gerne tippe mig, så jeg kan udvide min fastelavnsbolle guide. <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer