Fine forårs favoritter

 

Lang grøn kjole // Blomstret lyseblå nederdel // Hvid uld strik

Er jeg den eneste, der er kommet i fuldstændigt forårs humør oven på de skønne dage, vi har haft her i slutningen af marts? Det er lige til at få forårskuller af - og det er jo egentligt meget rart. Mit humør har fået et ordentligt boost af al den dejlige solskin, der har været på det seneste. Det er fantastisk! Jeg har været i gang med at pakke vintertøjet væk (imens jeg krydser fingre for, at vinterkulden bliver væk!) og hevet alt mit sommer tøj frem. I hverdagene får jeg lige sneget lidt sol og sommer ind i form af farverige og blomstrede dele - glæder mig til, at jeg kan gå all in med bare ben og helt jakkefrie outfits. Siden sidste år har jeg tabt mig nogle kilo og det er virkelig tydeligt at se. Jeg føler mig desuden meget bedre tilpas i hverdagen og trænger til lidt nyt i klædeskabet for at symbolisere, hvordan jeg har det inden i også. Jeg er bl.a. blevet lidt mere pyntesyg siden sidste år og har sådan en trang efter at gå i fint tøj - også i hverdagen. De sidste par måneder har jeg fornyet garderoben en smule med et par nye items hver måned. Noget, jeg virkelig kunne overveje at få fat i, er den super fine blå nederdel fra Neo Noir tøj. Den er så fin og sommerlig og kunne være så yndig med en hvid statement t-shirt. Kan I se det for jer? :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Dåbsgave til den lille pige

Som jeg med stor glæde havde æren af at skrive i mit sidste indlæg, så er jeg jo gået hen og blevet moster! Det er en fantastisk følelse. Jeg er blevet moster til den smukkeste og dejligste lille Freja. <3 Min søster og hendes kæreste holder ikke dåbsfest for hende, men de vil derimod holde en fin lille navngivningsfest for hende, hvilket jeg glæder mig så utrolig meget til! Det bliver virkelig hyggeligt og jeg glæder mig til at fejre hende og hygge med familien. I den anledning skal jeg jo ud og købe en gave til lille fisen. Jeg synes, det kan være svært, for man vil jo helst gerne give noget specielt, men samtidig noget, de vil blive glade for. Derfor er det også en rigtig god idé at gå efter noget klassisk og noget, som holder stilen de næste mange år. Her har jeg fundet et par virkelig fine sager, som virkelig er oppe i tiden og passer ind i ethvert lille pige værelse.

Bambus spisesæt // ABC gulvtæppe // Trækelefant // Rasmus Klump kop // Træklodser // Bamse

Har du en favorit? Og ellers nogle gode idéer til, hvad man kan give den lille pige i dåbsgave eller som du måske tidligere har givet? Du kan finde flere fine dåbsgaver til hende hos parcellet.dk.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Jeg er blevet moster!

Som titlen melder, så er jeg blevet moster! Det skete for lidt over en måned siden, da min søster fødte den mest skønne lille pige, som har fået det smukke navn Freja.

Hun er helt fantastisk og jeg elsker hende allerede sindssygt højt. Det er som om, at kærligheden kun bliver større for hver dag, der går. På hendes godt og vel 5 uger gamle liv, har jeg haft mulighed for at se hende 3 gange og åh, hvor er savnet da helt forfærdeligt, må jeg indrømme!

Jeg er helt pjattet med min nye titel som moster og kan ikke vente til at lære hende meget bedre at kende og se hende vokse op <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer