Wanderlust

Årets sommerferie går til..

Vi har booket vores sommerferie og jeg er så spændt og super excited! Det bliver min og Kenneths første rigtige rejse sammen, bare os to og uden at være i familie eller venne erinder.

Selvom vi ikke havde muligheden for at rejse sammen sidste år, snakkede vi alligevel en hel del om det og vi kom meget hurtigt ind på Egypten som oplagt rejsedestination. Da vi skulle kigge på ferie i år, kiggede vi derfor også ekstra meget efter badeferier til Egypten, selvom vi trods alt ledte bredt og ikke var afvisende over for andre fine rejsedestinationer.

Vi opgav ret hurtigt Egypten som sommerferie destination, da det nærmest synes umuligt at finde noget ordentligt til fornuftige priser på vores ønskede rejsedatoer. I aller sidste øjeblik faldt jeg dog over en tur til Hurghada på dette smukke all inclusive hotel. Oh my god. Det var helt perfekt!

På sommerferien planlægger vi at tage en éndagstur til Cairo/Giza for at se pyramiderne og nationalmuseet, samt noget ørkensafari og en bådtur. Det bliver så hammer lækkert og jeg glæder mig til at dele oplevelsen med min skønne mand. <3

Har I nogle gode rejsetips til Egypten / Hurghada?

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG