Wanderlust

Mine rejseplaner for 2019

2019 bliver på rigtig mange måder et oplevelsens år for mit vedkommende. Jeg har en stribe rejser på tegnebrættet allerede og et par stykker, der er på vej i støbeskeen. Derfor har jeg lavet en lille oversigt over de foreløbige planlagte rejser for mit år 2019. Det bliver et fedt år! 🙂

Billedet er lånt af visitlondon.com

London, Storbritannien – April

Årets første tur går til London med min familie i Påskeferien. Jeg har været i London én enkelt gang før og glæder mig faktisk rigtig meget til at genbesøge den så hyggelige by. På denne tur skal jeg agere en smule “rejseguide” for min familie, hehe. Det skal nok blive sjovt!

Vi skal alle de sædvanlige turist ting: se Big Ben (dog i beklædning), London Eye, London Dungeon, vagtskifte på Buckingham Palace, Universal Studios (Harry Potter!!), Natural History Museum, British Museum, well you get the point.

Type: Forlænget weekend / sightseeing

Billedet er lånt af independent.ie

Talinn, Estland – Juni

Denne rejse glæder jeg mig ekstra meget til! Camilla og jeg har snakket om det siden sidste år, hvor vores ferieplaner desværre ikke blev til noget. Talinn er lidt det nye Budapest og byder på et væld af kulinariske oplevelser og skønne historiske bygninger. Det er lige noget for os.

Type: Forlænget weekend / kultur

Billedet er lånt af apollo.dk

Badeferie – August

Vores sommerferie er ikke endeligt planlagt endnu. Vi ved, hvornår vi tager afsted, men vi har ikke fundet det helt rette endnu og forhåbentligt får jeg snart godkendt min ferie og rejseselskaberne får sat nogle gode tilbud ud på all inclusive rejserne i august. Det mangler der lidt af lige i øjeblikket, hvis jeg skal være ærligt.

På denne tur vil Kenneth og jeg ikke skulle tænke over noget overhovedet. Det skal bare dreje sig om sol og sommer, kolde drinks og hyggelige varme sommer aftener. Åh, jeg glæder mig. <3

Type: Badeferie / afslapning, sol/sommer

Billedet er lånt af wildseas.no

Tromsø, Norge – Efterår

Jeg blev en smule forelsket i Tromsø, da vi holdt jul hos Kenneths familie deroppe sidste år. Der var så forbandet smukt, men Tromsø har så meget mere at byde på en vinter landskaber og fortryllende mørke dage. I år kunne vi godt tænke os at komme derop på et lidt varmere tidspunkt, hvor vi vil have muligheden for at trekke i bjergene og virkelig få udnyttet de smukke omgivelser.

Type: familiebesøg, oplevelse og natur

 

Hvilke rejseplaner har I for i år?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG