Tips & Guides

For vin elskere

Indlægget er sponsoreret og udarbejdet i samarbejde med Pinot 

Billedet er lånt af pinotvin.dk

Jeg er virkelig gået hen og blevet en sucker for vin (og andre gode sager) på mine voksne år. Det er åbenbart en ting, der først er kommet med alderen for mit vedkommende. Meeeen så skal jeg da lige love jer for, at jeg så er kommet efter det!

Det er skønt at kunne nyde et godt glas vin med gode venner, til noget lækkert mad eller bare fordi vi gerne vil fejre os selv og livet. Specielt elsker jeg, hvordan det virkelig kan bringe folk sammen. Der er bare noget særligt over, at tage ud med veninderne og få noget godt vin sammen. Min lille firkløver og jeg var samlet i sidste måned, hvor vi hoppede forbi en vinbar og fik et “bare fordi” glas, for at fejre den flygtige tid, som vi har sammen.

I efteråret var jeg også afsted med Kenneth og min familie, hvor vi var afsted til noget vinsmagning. Oh my god. Det var seriøst lækkert og så skønt at bruge tiden sammen på en anderledes måde. Jeg elsker de skønne oplevelser, hvor man tager ud og bruger tiden med hinanden og oplever noget nyt – sammen.

Hvis du også er en sucker for vin, så kan du tage et smut forbi Pinot’s eksklusive vinhandel i Århus C, som byder på skønne smagsoplevelser i stemningsfulde omgivelser. <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG