Christmas

Vores jule eventyr i Tivoli

De sidste par indlæg har i stor stil handlet om Tivoli og vores Københavner tur. Vi havde simpelthen bare sådan en skøn tur med en masse skønne oplevelser. Lørdagen var dog uden sammenligning den bedste dag. Dagen hvor vi skulle besøge Tivoli og jeg skulle få indfriet min drøm: at se julebelysningen i Tivoli – by night.

Det var en helt igennem magisk oplevelse. Vi ankom tidligt på dagen og havde derfor mulighed for at se Tivoli i alle dets nuancer over dagen. Julepynten var så henrivende smuk i dagslyset, men endnu mere betagende, da mørket lagde sig over os. Det var som at træde ind i en eventyr verden. Omgivet af magi og mystik.

Særligt betagende var de fascinerende hænge træer. Eller hvad man nu skal kalde dem. Det så så fantastisk ud med de mange lyskæder, som snoede sig om de hængende grene og bevægede sig i takt med vinden.

Der var desværre så fuld af mennesker i Tivoli, at det var svært at komme ordentligt rundt og få set det hele. Dagen lang blev folk lukket ind, nærmest uden nogen ende. Det kunne man tydeligt mærke, når man gik rundt. Specielt da vi nåede spisetid var Tivoli så stuvende fuld. Heldigvis havde vi fået set det hele til den tid og kunne tage lykkeligt videre ud i byen <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG