Christmas

Vores fantastiske weekend i København

Vi planlagde for et par måneder siden, at vi til december ville foretage os noget helt specielt sammen. Noget, der forhåbentligt kunne vække julestemningen én gang for alle. Nemlig et weekendophold i København.

Det skulle være en weekend fuld af oplevelser, men alligevel domineret af ren afslapning og hygge, drysset med lidt magi og kærlighed.

Vi tog afsted i fredags, hvor vi gik indre by tynd og fik set alle nævneværdige juleudsmykninger i København. Vi spadserede ned ad strøget, så både Magasin, D’Angleterre, Nyhavn, julemarkeder, Tivoli mv.. Det var så smukt! Lørdag var vi det meste af dagen i Tivoli, hvor vi bl.a. så Nøddeknækkeren. Søndag er gået med lidt julegave køb og ren hygge, inden vi tager afsted hjemad om nogle timer. <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG