Food & Drinks

På en kold aften fandt vi vej til Hotel Chocolat

Det var isnende koldt, da vi lørdag aften spadserede ned ad et noget menneskefattigt strøg i København. Vores tæer var kolde efter en hel dag ude og vores snuder godt røde. De fleste butikker og caféer var lukkede på dette tidspunkt.

Når jeg tænker tilbage på denne kolde lørdag aften, kan jeg ikke rigtigt huske, hvorfor vi egentligt spadserede nedad strøget, som vi havde gået ned ad så mange gange allerede – men midt i det hele dukkede duften af chokolade og hygge op. Vi fulgte efter duften og havnede inde i en lille perle ved navn Hotel Chocolat.

Stedet var det rene himmerige for chokolade elskere – og derfor også for mig. Vi fik os en varm kakao. Den bedste jeg nogensinde har fået – og så endda helt uden fløde. Oh. My. God. Det var så lækkert. Så lækkert at vi købte en bøtte af deres himmelske kakao med hjem. <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG