Everything

Mine planer for december

Det er i dag d. 1. december. En dag som jeg hvert år ser ekstra meget frem til. Det er nemlig den første juledag på året og er derfor lidt ekstra speciel. Personligt er jeg lidt af en juletosse og elsker derfor virkelig december måned. Julen i år er noget ekstra særligt; det er min første jul sammen med Kenneth og det er den sidste jul, inden vi tilføjer endnu en generation i min familie – inden jeg skal være moster. <3

Mine planer for december måned

 Weekendophold i KBH med Kenneth <3
 Bage honninghjerter med Camilla
 Koldinghus julemarked
 Holde en tidlig juleaften hos min mormor
 Se de fine julelys i Tivoli
 Købe julegaver – og pakke dem fint ind!
 Holde juleaften med Kenneth hos hans mor i Tromsø, Norge
 Forhåbentligt se nordlys, når vi er i Tromsø
 Ud at køre i hundeslæde i Tromsø’s smukke omgivelser <3
 Holde en skøn nytårsaften for vores bedste venner
 Spise en masse and, haps

Hvad skal I lave i december? 🙂

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG