Christmas

Magi i Tivoli

Vi kom i går hjem fra den mest magiske weekend, jeg i længe har haft. Weekenden var fuld af magi, hygge og nærvær. Specielt vores dag i Tivoli var noget helt specielt. Her var vi inde i Tivolis koncertsal og så Nøddeknækkeren, som er en virkelig hyggelig og smuk ballet. Tiden fløj afsted og før vi så os om, var forestillingen ovre og det samme var vores fortryllende dag i tivoli..

Kort før middag ankom vi, hvor vi gik rundt omkring i Tivoli i dagslys. Jeg har kun været i Tivoli én eneste gang forinden, hvilket er 11 år siden – da jeg gik i 7. klasse. Det er dæleme længe siden! Jeg har i længe gerne villet besøge Tivoli, specielt i julen og se de mange fine julelys, som jeg havde hørt så meget om.

Jeg var bestemt ikke skuffet! Det var som et eventyr at træde ind ad portene. Der var smukke bygninger, nostalgiske karruseller og de fineste krummelurer alle vegne. Der var så meget at kigge på og efter – jeg er sikker på, jeg helt sikkert ikke fik snuset det hele ind!

Vi har aftalt, at vi vender tilbage igen til sommer, hvor temaet nok bliver fest og ballade. Med turpas, candyfloss og hele molevitten! Jeg glæder mig til at vende tilbage! 🙂

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG