Christmas

Kolding Hus julemarked og lys festival

Min lørdag foregik i Kolding hos min bedste veninde, sødeste Camilla. Udover at bage honningkager (som I kan læse om her) gik vi os en tur op forbi Kolding Hus, som jeg så ofte i mine teenageår har besøgt og troligt siddet på plænerne foran – men aldrig begivet mig ind i før.

Det lavede vi om på den anden dag! Vi skulle nemlig til julemarked. Vejret var mildest talt elendigt og jeg frygtede meget for selve julemarkedet. Mine forventninger var ikke så store, for jeg forventede kun, at der ville være et par boder i gården og samtidig silede det ned. Ikke ligefrem ønsketænkningen.

Mine fordomme kom dog til skamme. Der var ikke meget ude i gården, men derimod var Kolding Hus fyldt op med juleboder fra top til tå. Det var utrolig hyggeligt og en vældig sjov oplevelse at gå på opdagelse i de gamle lokaler og opdage, hvad der gemte sig i det næste rum – og det næste efter det.

Efter vi havde været på julemarkedet, gik vi ud i byen for at finde os noget at spise og vente på, at mørket så småt skulle lægge sig over Kolding by. Der skulle nemlig være lys festival i byen, som vi havde set frem til.

Flere af byens bygninger var badet i det fineste lyskunst og det var nærmest som en skattejagt at finde frem til de belyste bygninger. Det var en virkelig fin måde at slutte vores hyggelige dag af på <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG