Tips & Guides

Julegave idéer til den aktive mand

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med packyard.dk

Sko / Jakke / Hue / Vanter

Jeg synes, tiden går stærkt! Inden vi ser os om, er det juleaften. Juleaften er lig med julegaver og medens det er nemt at købe julegaver til nogle, så kan det være rigtig svært at købe til andre. Specielt mænd, hvis I spørger mig. De mænd, jeg er på gave med, er ofte rimelig ubeslutsomme og har ikke nogle deciderede gaveønsker. Kender I typen?

Dette indlæg har jeg lavet til de af jer, som kender typen. Den ubeslutsomme. Ham uden ønskelisten – og i særdeleshed den eventyrlystne, aktive mand. Eller måske bare manden, der er praktisk anlagt og som ikke gider at fryse, når vinteren først er over os.

Jeg har fundet fire musthaves fra The North Face, som er et super lækkert og høj kvalitets outdoor brand. Fire lækre ting, der kunne gå godt sammen – eller hver for sig. Det er nogle praktiske, moderne items i fire forskellige priskategorier. Om det så bare drejer sig om en lille gaveudveksling, flere der splejser, eller I er typerne, der går all in på julegaverne til hinanden (fx til far eller manden) så er der lidt til enhver smag.

Find mange flere lækre items og gave idéer fra The North Face på https://packyard.dk/the-north-face.

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG