Christmas

Hyggelige december morgener og en lørdag i julens tegn

Min lørdag startede forholdsvis tidligt, da jeg lidt over 9 skulle med bussen ind til banegården – jeg skal nemlig til Kolding, hvor jeg skal besøge skønne Camilla. Vi skal rigtigt julehygge!

På dagens program er der bl.a.: julemarked på Kolding Hus, bage honninghjerter, bytte julegaver og Kolding Lys Festival. Det bliver en helt igennem magisk lørdag for mit vedkommende. <3

Lørdagen startede også på skønneste vis. Jeg lå og puttede med Kenneth, som var kommet meget sent hjem fra ESL, hvorefter jeg stod op og gjorde mig klar. Han lavede kaffe til os og sammen sad vi og hyggede os med kalenderlyset tændt og Go’ Morgen Danmark i TV’et. Jeg elsker december morgener, der er bare noget helt specielt og hyggeligt over dem.

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG