Christmas

Hjemmelavede honninghjerter i lange baner

Som I kunne læse på bloggen lørdag, var jeg et smut i Kolding i går for at besøge sødeste Camilla. Vi havde i længe aftalt, at jeg skulle besøge hende, så vi sammen kunne tage på Kolding Hus julemarked. Siden hen fik vi flere og flere idéer til, hvad vi kunne bruge lørdagen på.

Vi fik både byttet julegaver, drukket varm kakao, hørt en masse julemusik, set julefilm og julelys og lys festival i Kolding centrum – og sidst, men ikke mindst, fik vi bagt en masse honninghjerter.

Tilbage i begyndelsen af oktober måned kom Camilla på besøg hos os. Her brugte vi dagen på at lave fordej til honninghjerterne, som siden hen har stået i vores køleskab og ventet på, at tiden var den rette. Foruden julegaver havde jeg derfor også den fine fordej med i toget mod Kolding i går.

Det har været sjovt at være med i og følge den lange proces bag vores hjemmelavede honninghjerter. Jeg har personligt aldrig selv lavet eller fået hjemmelavede honninghjerter før, så for mig har det været lidt ekstra specielt. 🙂

Vi lavede honninghjerter i fire forskellige størrelser. Lige fra små hapsere til store honninghjerter, hvor vi kan skrive en lille hilsen på, når de er helt færdige.

Til udstikningen havde vi sat noget klassisk julemusik på, hvilket gjorde det hele lidt ekstra hyggeligt. <3

Alt i alt fik vi lavet nok en seks stykker bageplader fuld af honninghjerter. Jeg har fået min andel med tilbage til Odense, som nu skal stå i køleskabet et par dage under et fugtigt viskestykke, inden de skal overtrækket i chokolade – og evt. have lidt ekstra pynt. Jeg GLÆDER mig til at sætte tænderne i det endelige resultat!

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG