Food & Drinks

Blogger event på Café Mauritz

Reklame for Café Mauritz

billeder @ café mauritz

Jeg var i går inviteret med til det hyggeligste influencer event af Fynske Influencers. Temaet for aftenen var “Burger & Brand” – ikke så ringe kombi, hva?

Særligt for aftenen var desuden, at jeg officielt blev præsenteret som Fynske Influencers nye Social Media Assistant. Noget jeg stadig klapper i hænderne over. Jeg var derfor utrolig meget rundt under eventet og få lagt en masse stories op på vores instagram profil @fynskeinfluencers.

Jeg har stadig vildt meget optur på over eventet. Det er så smadder hyggeligt at få mødt så mange søde influencere fra lokalområdet – flere havde jeg endda fulgt igennem flere år.

Vi fik udvekslet idéer og tips og tricks til vores kanaler og vores søde co-creator Jeanette, fik bl.a. talt om mediekits og hvordan man kan gøre brug af dem.

Alle disse hyggeligheder foregik i de skønne omgivelser på Café Mauritz, hvor jeg havde fornøjelsen af at sætte tænderne i de lækreste sliders, snacks mv.. Virkelig anbefalelses værdigt!!

Hvis I er yderligere interessede i eventet, så smut da lige over og se nogle af vores stories fra aftenen – inden de udløber :o)

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG