Christmas

Til julemarked på Egeskov Slot

Lørdag blev vi hentet af Lotte og Michael, som tog os med et smut til Egeskov Slot. Vi havde aftalt, at vi skulle på julemarkedet – noget jeg virkelig havde set frem til. Sidste år var jeg afsted for første gang og det var virkelig hyggeligt, noget jeg lovede mig selv at gøre hvert år fremover.

Efter at have gået lidt rundt i nogle af Egeskovs haver, ville drengene have sig noget at spise. Lotte og jeg havde aftalt, at vi skulle have et kandiseret æble, hvilket jeg aldrig havde prøvet før. Et must, sagde hun. Jeg var meget spændt på at prøve det og blev overrasket over, hvor svært det var, at bide igennem til at starte med – derfra mit grin på det første billede 🙂

Vi begav os ind i labyrinten ved slottet, legede rundt og gik på eventyr i Egeskovs haver. Det meste af det var ganske nyt for mig, eftersom vi ikke begav os meget rundt til julemarkedet sidste år.

Ind i mellem eventyr, gløgg og kandiserede æbler var der også tid til den hyggeligste tur i hestevogn, hvor vi fik set søde dådyr i skoven. Åh, så fredeligt.

Der er selvfølgelig ingen jul uden et kys under misteltenen – denne fandt vi i de fine omgivelser ved Egeskov Slot. <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG