Everything

Tarzan the Musical (og alt det andet)

Hold nu faaaaaast, hvor er tiden gået stærkt, siden kalenderen sagde d. 1. november! Jeg har haft så travlt med at vænne mig til at gå på arbejde igen og være tilbage på fuldtid, samtidig med at jeg gerne ville træne lidt og havde kalenderen fuld af arrangementer og sociale middage.

For ganske kort at opsummere mine første 13 dage af november, så har jeg; 1) Hold gyseraften. 2) Været til Halloween aften. 3) Holdt surprise party på Kenneths fødselsdag. 4) Set Tarzan the Musical med min lillesøster. 5) Holdt Mortensaften for vennerne og så har jeg selvfølgelig 6) Været godt i gang med min kontoruddannelse.

Lige for at nævne nr. 4 – så var jeg på Fredericia Teater med min lillesøster i fredags for at se Tarzan the Musical. Det var så sindssygt godt! Jeg har virkelig aldrig prøvet noget lignende! Hele salen var levende og stykket foregik i flere niveauer og var så magisk.

Har I været inde at se Tarzan? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG