Everything

Et gensyn med november 2017

Jeg besøgte Amsterdam

Mit absolutte højdepunkt sidste år i november, må uden tvivl være min tur til Amsterdam. Det var utrolig spontant. Jeg var kun næsten kommet hjem fra Alanya i slutningen af september, da jeg i oktober købte flybilletten og bookede et hotel i Amsterdam, blot én måned efter. Min rejselyst var på sit ultimative højdepunkt på dette tidspunkt.

Et visit på Heinekens originale bryggeri

Denne oplevelse forbløffede mig virkelig positivt! Jeg havde snakket med en kollega omkring min tur til Amsterdam og han anbefalede mig at tage et smut forbi Heineken museet.

Jeg havde ikke de store forventninger til oplevelse og blev mildest talt overrasket. Der var noget for alle sanser og det var virkelig en sjov oplevelse – som selvfølgelig endte med et par Heineken. :o)

Starten på min fagprøve

Jeg havde virkelig svært ved at komme i gang. Problemet var, at jeg ikke følte mig særlig godt tilpas på min arbejdsplads i Bilka og jeg havde min chef på nakken – konstant. Uanset hvad jeg gjorde, kunne jeg ikke gøre det godt nok i hendes øjne. Min motivation dalede DRASTISK og jeg blev den medarbejder, som hun alligevel så mig som. Jeg var der bare og skulle bare holde den sidste tid ud. Jeg var færdig med at knokle røven ud af bukserne for ingen ting.

Til sidst skulle jeg jo i gang. Min tid i Bilka var ved at rinde ud, så jeg fandt i sidste øjeblik på en nødløsning – hvilket egentligt mest af alt var min chefs idé. Hun havde en ret specifik idé om, hvordan min fagprøve skulle se ud. Heldigvis fik jeg sagt fra på visse punkter og selvom jeg ikke kom ret godt ud af det med hende, gav hun mig stort set frie tøjler mht. oplægget. Så opsætningen af min fagprøve havde jeg det heldigvis smadder sjovt med.

I died and woke up in food heaven

.. Eller det skulle man næsten tro. På min tur til Amsterdam var det den ene madoplevelse efter den anden! Jeg havde gjort min research ordentligt og Amsterdam havde mange skønne perler gemt i ærmet til mig. Mest begejstret var jeg over The Avocado Show, Vinnie’s Amsterdam og Mook Pancakes. O M G!

Juletræet blev tændt i Flakhaven

.. Og selvfølgelig skulle det store juletræ tændes inde i Flakhaven. Jeg var afsted med min veninde, Sara, og mødtes med den søde familie Massaro. Virkelig en hyggelig aften <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3</p

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG