Style

Det dejligste nattøj til jul fra Hunkemöller


Jeg har simpelthen modtaget den LÆKRESTE pakke fra Hunkemöller.dk, som jeg var så heldig at kunne gå på weekend med i fredags. I pakken var der det lækreste nattøj og de blødeste strømper, som jeg allerede er vildt begejstret over.

Blandt andet var der dette lækre lysegrå sæt med det fineste juleprint, som jeg allerede nu forestiller mig, at jeg kommer til at bruge mange sene december nætter i. Det er det perfekte afslapningssæt til en hyggeaften hjemme på sofaen med en varm kop te.

Er jeg den eneste, der har en svaghed for hyggelige julestrømper???

Min samling må efterhånden være stor og helt ærlig, man kan altså ikke få for mange! Specielt ikke, når de er så søde som disse! Find snemanden her og rensdyret her. <3

Det her sæt er faktisk det, jeg er blevet mest glad for efter at have haft det på i virkeligheden. Pyjamas sættet er så blødt og lækkert – det føles som en drøm! Farven er også bare gude smuk. Mangler du det perfekte sæt her til jul, eller blot et lækker ønske til ønskelisten, så kan du finde den lige her.

Jeg havde faktisk kun lige taget det på, da Kenneth spurgte, om jeg skulle ud. Ved første øjekast synes han nemlig, det lignede “fint tøj”, som om jeg skulle noget. Han er nu ret sød!

Har I prøvet at eje noget af Hunkemöllers fantastiske nattøj? Denne fine natkjole er en genganger for mit vedkommende. For en del år siden forelskede jeg mig i dens lyserøde søster og sidste år blev den skiftet ud med en sort version. De er så fantastisk lækre at sove i og de falder så smukt over kroppen.

Foruden alt dette lækre nattøj modtog jeg også disse skønne leggings. Se hele deres kollektion her.

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG