Everything, Style

Så glad ser man ud, når man..

.. Er på vej i Odense Symfoni Orkester.

Hold nu op, hvor havde jeg glædet mig! Vi havde nemlig købt billetter til Harry Potter koncerten, som afholdes i forbindelse med årets Magiske Dage Odense. Som den Harry Potter geek jeg er, så havde jeg selvfølgelig inviteret Kenneth med for længe siden.

I anledningen hoppede jeg i mit nye nederdel fra Moves – jeg købte det faktisk for nogle måneder siden, men havde ikke haft den rigtige mulighed til at få det vist frem. Det kan være svært at se på billederne, men min striktrøje er bordeaurød og den spillede virkelig godt til nederdelen.

Jeg var afsted sidste år og det var en skøn fornøjelse og en fantastisk oplevelse at mærke de levende toner fra Harry Potter universet. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle med igen i år – heldigvis var Kenneth slet ikke så svær at overbevise.

Vi blev slet ikke skuffet! Det var som altid skønt at tage del i den afsluttende koncert på Symfoni Orkesteret, hvor klassisk musik, skuespil, dans og eventyr samles i en højere enhed. Det var en magisk oplevelse og ih, hvor jeg glæder mig til næste år.

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Tine 21. oktober 2018 at 14:23

  Virkelig lækkert outfit 😀 Jeg må simpelthen få hørt den koncert næste år, EEELSKER bare Harry Potter musikken!

  • Nikki Lund
   Svar Nikki Lund 25. oktober 2018 at 9:04

   Tak <3 Jeg er også en sucker for HP musikken! Du må helt sikkert købe dig en billet næste år, det er faktisk ikke så dyrt 🙂
   Kram,

 • Svar Lille My 22. oktober 2018 at 14:17

  Det lyder helt fantastisk 😀 <3

  • Nikki Lund
   Svar Nikki Lund 25. oktober 2018 at 9:05

   Det var det virkelig også <3
   Kram,

  Skriv en kommentar