Everything

Oktober 2017 var turbulent, men lærerig

Oktober måned sidste år var for mit vedkommende kontrasternes måned. Det var en måned, hvor jeg blev afklaret på en lang række områder – arbejde, familie, forhold mv. Måneden var turbulent, men alligevel husker jeg måneden, som værende rigtig god.

Det var denne måned, jeg første gang mødte Kenneth. Det var måneden, hvor jeg langt om længe indfandt mig med, at jeg ikke kunne redde mit forrige forhold (det burde jeg nok have indset et par år forinden, hårdt sagt, men ærligt). Det var også måneden, hvor jeg virkelig indså, at Bilka ikke var det optimale arbejdssted for mig. Jeg opgav teamkoordinatordrømmene, som jeg ellers havde haft snakket med min tidligere chefer om, jeg opgav faktisk lidt hele uddannelsen derude. Det skulle bare overstås og så var jeg videre om blot 5 måneder. Det var med at presse ballerne sammen.

Selvom det lyder hårdt – og det var det, så var det også en måned, hvor jeg virkelig fandt ud af, hvad jeg holdt af, hvad jeg stod for og hvilke krav jeg havde til mig selv og mine omgivelser. Det var en god ting. Jeg fandt også ud af, hvor mange dejlige, skønne venner jeg har om mig og jeg gik nok også hen og blev lidt nyforelsket denne måned. <3

Museumsbesøg og øl
Denne aften var helt specielt. Jeg havde lokket Sara med på Brandts Museum en torsdag aften og omvendt havde hun så overtalt mig til en øl på Viggos. Noget jeg ellers så ofte havde takket nej til. Måske skæbnen ville mig noget andet denne aften? Det var nemlig her, jeg mødte Kenneth. Vi kom rigtig godt ud af det med hinanden og blev hurtigt rigtig gode venner – inden vi forelskede os hovedkuls i hinanden.

Rejseplanlægning
Vi var knap nok kommet hjem fra vores rejse til Tyrkiet, før rejsefeberen meldte sig igen. Jeg planlagde en ret spontan ferie til Amsterdam. Ét af de bedste steder, jeg nogensinde har rejst til!

Læs også: De bedste steder at spise i Amsterdam (GUIDE)

Halloween fest hos min søster
Vampyrer, pirater og zombies. Min søster holdt halloween fest en weekend i oktober og havde disket op med god mad og hygge.

Harry Potter Festival og koncert
Ét af mine absolut bedste minder fra måneden sidste år. Uden tvivl! Sara havde et par fribilletter til Symfoni Orkesteret, hun gerne ville have brugt, inden hun flyttede tilbage til Sønderjylland.

Vi blev hurtigt enige om, at vi skulle ind og se Harry Potter koncerten på Symfoni Orkesteret. Hold nu op, hvor var det et godt valg! Da musikken spillede, rejste hårene sig og en lille tåre trillede ned ad kinden. Det var simpelthen så smukt.

Kenneth og jeg har derfor købt billetter til forestillingen igen i år! Ih, hvor jeg glæder mig. 🙂

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG