Everything

Mine bedste oktober øjeblikke

Harry Potter koncert i Odense Symfoni Orkester

Ét af de absolut største højdepunkter fra oktober må uden tvivl være, da Kenneth og jeg var til Harry Potter koncert i forbindelse med Magiske Dage Odense. Det var en helt igennem magisk oplevelse!

Spontan morgenmad med en god veninde

Camilla kom forbi Odense en formiddag og spurgte, om jeg ikke havde lyst til at komme et smut ind til byen og gå lidt. Det endte i en omgang lækker morgenmad på Den Lille Smalle, som uden tvivl er mit yndlings morgenmadssted i Odense.

Kærlighed på en varm oktober dag

20 grader gør ét eller andet ved én og denne dag var simpelthen så dejlig. Løvfaldssommeren var nu meget rar <3

Efteråret kom til Odense

Det var også i oktober, at Odense for alvor skiftede kulør. Jeg elsker efteråret så højt, så det var noget, jeg virkelig havde glædet mig til!

Frokost date med Pernille pigen

På en lækker solskinsdag mødtes jeg med min tidligere kollega, Pernille. Hun havde tidligt fri, så jeg hentede hende ved Bilka og sammen gik vi over til Café Victoria, hvor vi fik en lækker omgang frokost. Jeg smovsede mig igennem det meste af den lækre pasta pesto, som I ser på billedet ovenover.

Græskar (u)hygge

I sidste uge havde vi Michael og Lotte på besøg, hvor vi fik skåret en masse fine græskarlygter og efterfølgende lavede en lækker græskarsuppe af resterne. Så hyggeligt! 🙂

Magiske Dage Odense & quidditch

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG