Food & Drinks

Min nye Better Box er landet!

Det er blevet oktober og ind ad døren er min anden Better Box kommet.

Jeg har glædet mig utrolig meget til at modtage denne måneds boks. September boksen var jeg virkelig begejstret over (gense den her) – så selvfølgelig var forventningerne skruet op til denne.

Selvom jeg ikke har smagt nogle af lækkerierne endnu, er jeg virkelig tilfreds med denne måneds lækkerier. Jeg har fået 10 lækre økologiske snacks med meget stor varietet denne gang – der er både krydrede popcorn, sprøde chips, blød chokolade og saltede nødder. Og mere til.

Selvom det startede ud som “min boks”, så blev det ret hurtigt en dele ting herhjemme. Kenneth er lige så spændt på den, som jeg er – Da han så den på bordet herhjemme, skyndte han sig også hen og kiggede alle de spændende produkter igennem. “Uh, det bliver godt”.

Lige en lille side note:

Jeg tror egentligt ikke, jeg har fået vist jer min nye billedvæg? I august bestilte jeg diverse illustrationer – farvede og finurlige – og så købte jeg nogle smukke Moebe rammer, pressede nogle blomster og fandt diverse ting, som kunne være hyggelige dertil. Det var vigtigt for mig at få nogle farver og noget hygge ind i stuen og jeg er så glad for resultatet!

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG