Everything

Med oktober kommer efterårs hyggen

Oktober! Én af mine absolut yndlings måneder på året! Det er denne måned, hvor efteråret for alvor slår igennem og naturen bliver rød/orange. Det er én af de absolut hyggeligste måneder på året, hvis I spørger mig. Vejret er køligere, men ikke så koldt endnu, at man ikke kan gå rundt udenfor i en striktrøje og en åben frakke. Det er simpelthen SÅ SKØNT!

Jeg har store planer for oktober rent hyggemæssigt. Det kan kun blive en god måned.

Mine planer for oktober:

» Planlægge rejse til London med min familie
» Afsted til åbent hus i Østerlunden, hvor vi skal kigge på lejligheder
» Skære græskar ud
» Lave græskarsuppe
» Holde Halloween aften for vennerne (film aften og hygge)
» Deltage i Harry Potter Festivallen i Odense
» Se Harry Potter koncerten igen i år i Odense Symfoni Orkester
» Lave pumkpin spice latte (glæææder mig til at prøve!)
» Besøge familien i det Sønderjyske
» Plukke brombær for sidste gang i år

Hvilke planer har I for oktober måned? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG