Everything

Jeg går på weekend med Dage med mildhed, modgang og mirakler

Hella Joofs nyeste skud på stammen er den fine bog med titlen “Dage med mildhed, modgang og mirakler”. Jeg er kæmpe fan af hendes måde at skrive på og hendes nærmest fjerlette og finurlige formuleringer, så selvfølgelig skulle jeg også have denne.

Den er nu blevet min og jeg glæder mig til rigtigt at dykke ned i den. Om et par timer skal jeg med toget mod Sønderjylland, hvor jeg vil have rig mulighed for at give mig i kast med hendes helt sikkert skønne bog.

Når jeg har fået læst den, kommer der selvfølgelig en anmeldelse op på bloggen!

God weekend <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Maria 5. oktober 2018 at 20:21

  Rigtig god weekend og god fornøjelse med bogen. Jeg er selv vild med Hella Joof! Har dog aldrig læst noget af hendes, men jeg er fan af hende når hun er en del af Mads & Monopolet 👍🏻

  • Nikki Lund
   Svar Nikki Lund 6. oktober 2018 at 16:10

   Åh, du har virkelig noget at se frem til så, hvis du skulle få lyst til at læse hendes bøger! Hun er herlig <3
   Kram,

 • Svar Lille My 8. oktober 2018 at 9:56

  Hella <3 Jeg håber jeg får bogen i fødselsdagsgave 😀

  • Nikki Lund
   Svar Nikki Lund 8. oktober 2018 at 22:58

   Det kan jeg godt forstå! Indtil videre synes jeg virkelig godt om den! 🙂
   Kram,

  Skriv en kommentar