Everything

Hygge og nærvær på vores første feriedag

Jeg har haft en fantastisk start på efterårsferien so far.

Weekenden har været fuld af filmaftener med temaet; Harry Potter (selvfølgelig). Vi har haft nogle rigtig gode træninger – hvilket har været nødvendigt med to filmaftener og det faktum, at Kenneth lørdag besluttede sig for at bage en hel bradepande brunsviger. Jeg skal ikke have brunsviger igen lige foreløbigt, tak.

I går mødtes vi så kort med min familie, da de lagde vejen forbi Odense. Vi havde aftalt at kigge forbi Plantoramas juleudstilling, som blev sat op i sidste uge. I min familie er vi helt tossede med julerier og julepynt, så det var et absolut must.

Og bare rolig, jeg har skånet jer for julebilleder. Jeg har planer om, at bloggen skal gå helt juleamok fra midt november, så vi venter lige en måneds tid endnu. :o)

Det var simpelthen så hyggeligt at gå og kigge på julepynt med Kenneth. Vi gik rigtigt og kiggede på de fine juleting og snakkede om, hvad vi godt kunne lide og hvilket, der ville være fint i vores hjem.

For et halvt års tid siden flyttede vi sammen, så det kommer til at være vores første jul sammen og det er altså lidt specielt og ekstra magisk, hvis I spørger mig. <3

Udenfor begyndte vi at pjatte (som vi så ofte gør) og jeg sprang op på ryggen af Kenneth. Det fik min mor lige knipset dette dejlige billede af. Jeg er helt vild med billedet. Vi har ikke mange billeder sammen og så får vi endda taget et skønt billede, der viser os I et moment. Som I kan se på mig, så er jeg utrolig glad. Noget jeg virkelig også er sammen med Kenneth og aldrig har været så meget før.

Inden vi gik ind i Plantorama, fik min mor også lige knipset dette billede af min yngste søster og jeg. Der er 10 år i mellem os. Lidt mere endda. Jeg er 25 år og hun bliver 15 i næste måned. Kan man se, at forskellen er så stor? Jeg ser lidt yngre ud, end jeg er, samtidig med, at hun nok ser lidt ældre ud. Mange folk bliver i hvert fald ofte chokeret over den store alders forskel. 🙂

Vi havde en virkelig hyggelig dag i det skønne vejr. Har I fået en god start på jeres ferie indtil videre?

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG