Everything

Hvordan fejrer I Halloween i morgen?

Halloween bliver så småt større og større her hjemme i DK. Har I taget højtiden til jer? Eller kræver det stadig lidt overtalelse?

Jeg har efterhånden prøvet at  være med til diverse Halloween fester og synes faktisk, det er smadder sjovt – hvis altså folk så gør lidt ud af deres udklædning – ellers falder hele konceptet ligesom til jorden.

På fredag skal jeg til Halloween fest hos søde Mia, hvor jeg følges med Lotte. Vi mødes inden, spiser sammen og gør os klar sammen. Jeg glæder mig hammer meget til at skulle i mit kostume – specielt fordi det er lidt af en overraskelse.

Onsdag d. 31. oktober – Halloween

Jeg går meget op i at fejre og holde mærkedage og har derfor også arrangeret et lille uformelt arrangement i morgen aften. Vi bliver en 5-7 stykker, bestiller pizza og sætter nogle gysere på.

Det er den oplagte mulighed for at få inviteret nogle gode venner på besøg 🙂

Har I nogle planer for Halloween?

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG