Everything

Hverdags glimt fra den seneste tid

1. Vi var for noget tid siden afsted til rundvisning og middag hos Skaarupøre Vingaard, hvor vi forinden var på tur i lokalområdet. Her stødte vi på en lille bod ved vandet, hvor man kunne købe de fineste (og kæmpe!) fynske pærer. Vi skulle selvfølgelig have en pose med hjem!

2. Da vi var meget spændte og netop havde boardet Oslobåden. <3

3. Søde Kenneth da vi var på vej til Harry Potter koncerten i Odense Symfoni Orkester i lørdags – det var simpelthen så hyggeligt og selvom han ikke er meget for at blive fotograferet, så fik jeg alligevel fanget dette søde billede af ham.

4. Fra vores Harry Potter aften forrige weekend, hvor søde Lotte og Lone kom forbi. I løbet af weekenden fik vi holdt to HP aftener og fik streget de første fire film af listen. Det var så hyggeligt!

5. Et lille indblik i min træning forrige uge. Puha, jeg havde det stramt denne dag. Jeg træner ikke så ofte mave/ryg/bryst, så da jeg for anden dag i streg tog i træningscenteret med Kenneth for at træne mave/ryg, havde de ømme muskler det ikke så rart med det.

6. Denne dag var jeg så oven på! Efter en skøn uge med en masse god træning, skønne arrangementer med mine venner mv., havde jeg det bare så godt. Det blev foreviget i dette billede, som røg på instagram. Følg mig gerne på @nikkilunds.

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG