Style

9 lækre striktrøjer til under 300kr

Det er blevet efterår og – lige foruden denne uge – er det også blevet væsentligt køligere udenfor.

Jeg elsker denne tid på året. Det er nemlig tiden til at hive alle éns lækre striktrøjer frem. Striktrøjer er noget af det fedeste, hvis I spørger mig. Man kan style dem på alverdens måder, enten til et hyggeligt og afslappet look, et lidt finere look stylet med smukke smykker, eller man kan gå efter det lidt mere trendy look med en skjorte eller blonde trøje under.

Mulighederne er mange og det samme gælder striktrøjerne! Jeg har her fundet 9 lækre striktrøjer til overkommelig pris i flotte farver. <3

1) 249kr // 2) 149kr // 3) 199kr

Man kan simpelthen ikke undvære en hvid strik. Det gik op for mig for en måneds tid siden, hvor jeg erhvervede mig den første. Det samme gælder for den grå. De går til det hele.

Den hvide er specielt lækker til et par ripped jeans, hvis I spørger mig.

4) 129kr // 5) 259kr // 6) 259kr

Her er der tre rigtig efterårs trøjer i varme, lækre farver. Den gule farve er ekstra trendy denne sæson – vi har ikke kunne få nok af den fra i sommers. Her er den i en rigtig lækker efterårs tone.

7) 249kr // 8) 129kr // 9) 249kr

Går man efter det lidt mere kølige look er disse tre et rigtig godt bud på nogle lækre sweaters, man bare må eje. Turtleneck’en er virkelig lækker nu her, hvor vinden er kold og bider mod halsen, men det stadig er for varmt til tørklæde.

Den fine blå er så lang, at man også blot kan benytte den som en kjole med et par strømpebukser og et par lange støvler.

.

Hvilken én er din favorit?

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG