Tips & Guides

6 klassiske gysere du kan se til Halloween

Halloween står for døren – der er kun én uge tilbage.

Vi fejrer ikke som sådan Halloween, men vi bruger det som en god undskyldning til at samle nogle af vores gode venner. Lige i år føler jeg ikke for at gøre det helt vilde ud af det, så jeg har egentligt bare spurgt nogle forskellige venner, om de ikke kunne have lyst til at komme forbi til en film aften, hvor vi kunne se nogle gysere eller lignende, bare for samværets skyld.

Det var der heldigvis mange af vores venner, som gerne ville, så vi får i hvert fald fyldt vores store sofa i næste uge, bestiller nogle pizzaer (det skal jo være nemt), køber nogle forskellige snacks og så er der ellers dømt hygge!

I den anledning har jeg lavet en lille liste her med 6 gode – klassiske – gysere, som I kunne smække på, hvis I også føler jer inspireret til at holde en filmaften her til Halloween. 🙂

IT 4 ud af 5 på uhygge skalaen (dømt af en rigtig gyser kujon)

Vi starter med klassikeren over dem alle. Stephen King’s IT. Den har det hele; klovne, børn, blod og en masse choks. Du kan gå med klassikeren fra 1990 – men jeg anbefaler gerne den nye fra 2017, som er virkelig godt lavet!

A Nightmare On Elm Street 3 ud af 5 på uhyggeskalaen

Hvis du ikke kan huske Freddy Krueger, er du nok højst sandsynligt for ung. Freddy Krueger hærgede i Nightmare On Elm Street filmene igennem 80’erne – mine forældre udsatte mig for mareridtsmonsteret i mine teenageår.

Ser du helst film med gode effekter, kan du også springe de oprindelige film over og se Freddy vs Jason fra 2003, som er et rigtig fedt clash mellem Nightmare On Elm Street og Fredag d. 13.

Friday the 13th 4 ud af 5 på uhygge skalaen

Unge mennesker, der tager afsted på en festlig weekend til et afsides liggende lakehouse ude midt i en skov. I ser sikkert billedet for jer – det gør Jason også. Denne film er et absolut must til enhver gyseraften.

Child’s Play 2 ud af 5 på uhygge skalaen

Hvem kender ikke Chucky? Som ved så mange gysere, så findes der også et hav i serien af chucky. En dukke, der bliver levende og slår folk ihjel. Efterhånden en klassiker, knap så uhyggeligt, hvis I spørger mig – og derfor helt perfekt, hvis I (ligesom jeg) er lidt en gyser kujon.

Scream 2 ud af 3 på uhygge skalaen

Hvis I vil give jer i kast med denne serie, så hold jer til den første. Resten i serien er ikke noget værd, hvis I spørger mig. Den første er dog meget god, hvis man gerne vil have lidt choks og nogle få gys, uden at sidde og trippe hele tiden. Masken er desuden også ikonisk.

Annabelle: Creation 5 ud af 5 på uhygge skalaen

Den mest uhyggelige på listen i dag af klassiske gysere, er efter min mening uden tvivl denne. Puha, hvor havde jeg nøjern på under hele filmen. Kenneth frydede sig rigtigt. Den har gode effekter og er pisse fucking scary. Helt perfekt til at slutte aftenen af med.

Har I lavet nogle planer for Halloween indtil videre?

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG