Everything

September 2017 bød på fest og farver

Hver gang vi træder ind i en ny måned, synes jeg, at noget af det hyggeligste er at kigge tilbage på selv samme måned året forinden og se, hvordan éns liv udfoldede sig.

Det ligger jo egentligt ikke så langt tilbage i fortiden og alligevel føles det som om, det er en menneskealder siden.

Når jeg kigger tilbage på lige præcis denne måned og sammenligner den med selv samme måned i år, så er der nogle helt store forskelle, der gør sig gældende.

Kærligheden: Jeg var dengang i et, mildest talt, ødelagt forhold med min eks og i år er jeg flyvende på lyserøde skyer for niende måned i streg med Kenneth. <3

Jobsituationen: Jeg var bundet af et job i Bilka, som jeg ikke brød mig om og var til daglig omgivet af sure og stressede kollegaer. Lige nu er jeg i gang med et 5 ugers online forløb, hvor jeg er ved at skifte studieretning, ved siden af har jeg gang i 2 freelance jobs, hvor jeg har friheden til at vælge de jobs, jeg selv har lyst til. Jeg savner dog virkelig meget at have et fast job med faste kollegaer, men lige nu er dette meget bedre, end at være låst til en arbejdsplads, hvor jeg ikke føler mig tilpas i.

Min sociale omgangskreds: På denne tid sidste år sås jeg sjældent med mine venner. Jeg havde hverken overskud eller lysten til det, hvis jeg skal være ærlig. Jeg var i et dårligt forhold og i en dårlig arbejdssituation. Jeg var trykket på arbejde og jeg var trykket, når jeg kom hjem. Det må virkelig siges at have ændret sig siden sidste år. I år ses jeg ugentligt med vores venner og veninder og ofte op til flere gange. Det er skønt at have overskuddet og lysten tilbage. For det er jo fantastisk at være omgivet af dejlige mennesker, der holder af én.

Selvom mit liv langt fra er perfekt lige i øjeblikket, så er jeg tættere på, end jeg har været i rigtig længe. Det eneste, jeg føler, jeg mangler lige i øjeblikket, er en elevplads, så jeg kan blive udlært kontorassistent og komme væk fra trivielle arbejdstider i butik, dårlig løn og sure arbejdsopgaver. Den er ikke dukket op endnu, men det skal nok komme. I det mindste er jeg på vej i den rigtige retning.

Nu hvor der er blevet snakket så meget om september sidste år, så skal I da heller ikke snydes for et tilbageblik på 3 af højdepunkterne fra sidste år. 🙂

Åbning af Storms Pakhus
Jeg var mega spændt, da Storms Pakhus sidste år skulle åbne i Odense – byens første streetfood. Som den madglade entusiast jeg er, så lød det nærmest for godt til at være sandt. Forinden åbningen havde jeg første gang stiftet bekendtskab med fænomenet i Budapest og jeg var svært begejstret for det.

Lignende tilfælde havde jeg også oplevet i Dubai, da jeg for nogle år siden boede i byen, så jeg vidste, det nok skulle blive godt!

Frivillig til Karrusel – Gadefest i Odense
Sidste år arbejdede jeg frivilligt til den aller sidste Karrusel festival og det var i sandheden en fest! Jeg deltog sammen med min skønne veninde, Sara og vi havde det simpelthen så sjovt sammen med de mange andre frivillige.

Én uges sol og sommer i Alanya, Tyrkiet
Dét her… Det er lige, hvad jeg trænger til lige nu! Sidste år var vi et smut i Alanya, hvor jeg havde taget min søde lillesøster med på slæb. Ugen bød på +30 graders varme, masser af sol, pool og kolde drinks i stakkevis. Jeg tror, jeg havde en lille pind på konstant i løbet af den uge. Hold nu op, hvor var det hygge.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG