Everything

Ruben Søltoft på en onsdag

Endelig blev det onsdag aften, hvilket for vores vedkommende betød RUBEN SØLTOFT og hans nye one man show “Ting fra min mund”.

Hold nu op, hvor har jeg glædet mig! Jeg har været til stand up en del gange før, men det har altid været til open mic, så jeg så virkelig frem til at prøve “the real deal”.

Lad os bare sige, at forventningerne var høje! Sammen med Fuhlendorff må Ruben Søltoft helt klart være min yndlings komiker. Kenneth er også helt tosset med ham, så jeg havde netop købt billetterne for at overraske ham i sin tid.

Til anledningen kom min semi nye teddy jakke også i brug! Jeg fik den for nogle uger siden, men det har ikke været koldt nok, til at have den på – det var det så i aften. Den er sååå lækker at have på <3

Vi havde en virkelig skøn og latterfuld aften. Der blev grinet noget så inderligt og vi fik da også nogle overraskelser undervejs, uden at sige for meget hvis nu, der er nogen af jer søde læsere, der også skal se ham på hans turné.

Ruben var virkelig sjov og leverede et knald godt og ikke mindst overraskende show. I næste uge går det så løs igen, når vi skal se Fuhlendorff – denne gang er balkon pladserne udskiftet med 4. række! Iiih, hvor bliver det godt :o)

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG