Wanderlust

Om én uge rejser vi til..

Denne rejse har vi næsten kun lige bestilt. Så det er lidt semi-spontant, at vi tager afsted. Jeg glæder mig helt vildt til en kærestetur med Kenneth! Om blot én uge rejser vi nemlig til:

Oslo, Norge

Jeg har været i Oslo en gang før på den samme slags rejse endda. Vi har nemlig bestilt et mini cruise med DFDS, så vi er afsted i blot 3 dage. Ærligt talt så elsker jeg virkelig også mini rejser og holder meget af at tage på weekend ophold.

Der er mange gode grunde til at tage på weekendophold!

1. Du behøver ikke nødvendigvis at tage fri til det (måske én dag eller to maks)

2. Du sparer en del penge!

3. Det er oplagt, hvis du rejser til en storby i Europa, hvor du måske får set det meste i løbet af et par få dage

Jeg elsker virkelig de korte rejser – det er en god måde at få krydset nogle spændende destinationer af listen, uden at skulle have den helt store pengepung oppe. Samtidig er jeg også typen, der hurtigt kommer til at kede mig, hvis jeg er på storbyferie og er løbet tør for sightseeing og kulturelle oplevelser. Win win.

Jeg var faktisk så heldig at vinde et mini cruise, så det eneste vi skulle betale, var gebyret på én krone. Det er godt nok ikke luksus, men hey, det er da lige meget. Jeg vil bare rigtig gerne afsted og nyde hinanden.

Økonomien – Budget rejse
Rejsen t/r: 1 krone i gebyr

Mad: 1.000kr ca. (vi tager mad med hjemmefra til bådturen, køber ét måltid ombord, middag + café i Oslo, samt café besøg ombord på skibet)

Maden ombord er PRICEY! Vi sparer derfor rigtig mange penge ved selv at tage det meste med hjemmefra.

Fordele: For mit vedkommende gælder det om, at få så meget for pengene som muligt – men jeg har altså heller ingen ting imod at bo på primitive hoteller, hvis det betyder, at jeg sparer kassen. Så er der flere penge til oplevelser og god mad – og i længden endda til flere rejser.

(Alle ovenstående billeder + video er fra min sidste tur til Oslo)

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG