Lifestyle

Mine trænings planer denne uge

Det sidste halve år er jeg gået hen og blevet rigtig glad for træning og har i gennemsnit trænet 4 gange om ugen de sidste to måneder. Problemet er bare lidt, at det ofte sker i etaper. Fx har jeg uger, hvor jeg træner 6-7 gange om ugen, medens jeg andre uger kun har trænet 1 enkelt gang.

Jeg har på det seneste sat mig nogle forskellige træningsmål, hvor specielt regelmæssigheden er noget, jeg gerne vil forbedre. Det skal blive en vane at få trænet 4-5 gange om ugen og det er noget, der tager tid og vilje. Noget vi alle kan mangle ind i mellem og specielt den sidste nok. :o)

Denne uge er der heldigvis en masse træning på skemaet, da mit lokale træningscenter har arrangeret en masse events, som jeg glæder mig til at skulle deltage i!

Trænings planen for uge 37

Som I kan se, så er det en uge, der i høj grad står i zumbaens tegn med i alt 4 timers zumba!

I går hoppede jeg træningen over og valgte i stedet at fokusere på min eksamensopgave, som senest skulle afleveres i dag kl. 14:00. Nu er den afleveret og færdig og jeg behøver ikke at tænke mere på den indtil i morgen kl. 13:45, hvor jeg skal op og forsvare den.

Når indlægget her er udgivet vil jeg skynde mig at klæde om og så skal jeg snart afsted til zumba event med min YNDLINGS zumba instruktør. Åh, det bliver så godt!

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG