Food & Drinks

Lækre & økologiske treats med Better Box – September måned

Kender I til BetterBox?

Jeg har selv i længe fulgt dem på instagram, også længe inden jeg selv hoppede med på vognen og fik taget mig sammen til at bestille min første box fra dem.

Kort fortalt: BetterBox er et snackabonnement i stil med Munchbox, hvis der er nogen af jer, der kender dem? Forskellen her er bare, at BetterBox sætter fokus på økologiske snacks, grønne fællesskaber og fravalg af GMO, pesticider og kunstige stoffer.

Som de selv beskriver det i Friday Night Treat Box (min udvalgte box):

“Vi har lavet et miks af alt det sunde usunde slik, hvor kunstige farvestoffer er en by i Rusland og økologi en selvfølge”.

Hver måned er der et bestemt fokus i snackboxene, hvilket er super fedt. I august måned var fokus at handle bæredygtigt og med omtanke og i den anledning var der en fin lille folder med gode råd. Den var primært rettet mod hovedstadsområdet, men jeg synes, det var en rigtig god tanke alligevel.

Denne måned er fokus en anden og det afspejler indholdet i boxen også tydeligt.

Fokus: FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling

Årsag: Fredag d. 7. september siger Verdens Bedste Nyheder godmorgen til hele Danmark med sin avis, der beretter om fremskridt og løsninger på klodens udfordringer. Alle lande i FN har skrevet under på at afskaffe fattigdom, bekæmpe ulighed og bremse klimaforandringer inden 2030. Der er 17 konkrete mål i alt. I kan læse mere om dem her.

Formidling: Produkterne i boxen er særligt udvalgt fra forskellige samarbejdspartnere, der i forskellig form har taget stilling til verdensmålene og på hver sin månde bidrager til en bæredygtig fremtid.

Jeg synes indholdet i denne måneds box er virkelig spændende og uden tvivl min favorit indtil videre! Det skyldes nok, at der er særligt meget chokolade i forskellige afskygninger i boxen i denne måned, haha.

Vi glæder os til at få smagt de mange herligheder i løbet af måneden. Mange af dem vil helt sikkert falde i god jord.

Vi kunne heller ikke dy os for at afprøve en Super Fudgio toffee, da jeg alligevel åbnede pakken til billederne. Mmmh, hvor var de gode. Jeg måtte skynde mig at pakke dem væk igen, ellers havde Kenneth nok ikke kunne holde sig tilbage!

Jeg abonnerer på Friday Night Treat Box’en, som indeholder 10-12 forskellige produkter og koster 179kr pr. måned.

Når jeg har valgt at abonnere på Better Box, har det også samtidig været et aktivt valg for at skære ned på mit snackforbrug. Jeg håber, at jeg med boxen kan holde mig fra at købe impulssnacks, når vi er ude at handle, fordi jeg netop har boxen derhjemme. Så vidt som muligt er det i hvert fald meningen, at boxen skal udgøre mit månedlige snackforbrug. Fingers crossed 🙂

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG