Food & Drinks

Hyggen at betragte de forbi passerende på en efterårsdag

I fredags tog Lotte og jeg et smut ind forbi madmarkedet, der var arrangeret på Flakhaven i forbindelse med SPIS! Food Festival i Odense. Jeg var meget spændt på madmarkedet og håbede på, der var lidt lækkerier, som måske fangede mit øje.

Der var bestemt også mange fine ting inde på pladsen. Men prisen var også derefter. Mange af boderne var meget stringent indrettet, med ganske få varer. Vi gik derfor bare en hurtig runde, prøvede nogle forskellige smagsprøver og så var vi ellers videre.

Vi smuttede forbi BRØD, hvor vi fik os en bolle og en kop kaffe, imens vi sad og kiggede ud på de forbi passerende. Det elsker jeg virkelig.

Det er så hyggeligt, specielt her i efteråret og om vinteren at sidde med en kop kaffe i hånden, inde i varmen og kigge på de mange mennesker, der går rundt i deres egne tanker på vej fra A til B. Nogle gange prøver jeg at forestille mig, hvor de er på vej hen og hvad de skal.

Her sad vi så en times tid og snakkede om alt og ingenting, imens vi kiggede på de forbi passerende. Lige indtil vi cyklede hjem ad igen. <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG