Wanderlust

HJÆLP SØGES! TIPS TIL LONDON

Vi har netop købt flybilletter og booket hotel til London, som jeg med min familie rejser til i påskeferien næste år. Jeg glæder mig!

Jeg har været i London én gang før – tilbage i 2016, hvor jeg besøgte byen med min skønne rejsepartner Camilla. Der er dog en lang række ting, som jeg endnu ikke har fået oplevet af byen og muligheden for at rejse med min familie – det kunne jeg ikke sige nej tak til. 🙂

Spørgsmål: Der er styr på alle vores oplevelser og morgenmaden, hotel, transport mv., men jeg har brug for hjælp til gode og gerne billige spisesteder i London. Kender I nogle? Gerne nogle i centrum, hvis muligt.

Vi skal opleve en masse ting og for at kunne opleve så meget som muligt, har vi valgt, at det er maden, vi gerne vil spare på. Jeg har bare ikke nogen idé om hvor, de gode og billige spisesteder findes henne i London.

Kan I hjælpe mig? Tips modtages med kyshånd! <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG