Food & Drinks

En stor cappuchino og kage, tak!

Okay, jeg har langt om længe været forbi den totalt blogger-hypede café i Odense, Nelle’s. Ud fra diverse instagram posts virker det som om, det er Odense bloggernes yndlings café og så er det da egentligt lidt for dårligt, at jeg ikke har været afsted før nu.

Jeg gik for nogle dage siden en tur med Lotte igennem byen og vi besluttede os for at få os en kop kaffe – men ikke et hvilket som helst sted, helst i super hyggelige omgivelser og med god kaffe. Valget faldt på Nelle’s inde ved Brandts, som jeg ofte har gået forbi og kigget lidt længselsfuldt efter det hyggelige interiør.

Jeg skulle, som altid, have en stor cappuchino og så besluttede vi os ret hurtigt for at få en kage til deling. Endnu en ting, som jeg ikke har prøvet før – lemon meringue! Jeg ved det, det er alt for galt.

Kaffen var virkelig lækker. Som i VIRKELIG. Og kagen lige så. Hvorfor har jeg ikke givet mig i kast med den instagram venlige kage før? Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har været her forbi. 🙂

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG