Everything

En aften med Christian Fuhlendorff

Fredag var en skøn dag! Vi startede morgenen med en kop kaffe og morgenmad sammen, hvorefter jeg tog over at træne inden arbejde. Arbejdet var fint og da jeg var færdig, mødtes jeg med Kenneth inde i byen, hvor vi tog et smut forbi Arkaden til aftensmad. Vi fik det læææækreste mad og jeg skulle selvfølgelig have den sædvanlige Aperol Spritz. Da vi havde hygget os med god mad og dejlig stemning på Arkaden, gik vi over til Magasinet i Farvergården, hvor vi inden længe skulle se stand up.

Denne aften gik Christian Fuhlendorff på scenen. Åh, hvor jeg glædede mig. Han rammer lige plet i min humør og jeg kan virkelig ikke finde en komiker, der rammer så godt som ham. Hold kæft, hvor er han sjov altså.

Showet varede lige knap 2 timer. 2 timer med Fuhlendorff og jeg grinede fra ende til anden. Det var så sjovt. Så hvis du har overvejet at se ham på hans turné, så gør det! Det kan varmt anbefales fra Odense. 🙂

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG