Personal stuff

Eksamen og en knude i maven

Det er blevet onsdag. Dagen hvor jeg færdiggører det 5 ugers online kursus, jeg har deltaget i siden starten af august.

Som jeg tidligere har nævnt, har jeg taget et skridt i en anden retning, som forhåbentligt vil være med til at åbne en masse nye døre. Kurset åbner op for at gå ad kontorretningen, hvilket jeg er meget forhåbningsfuld omkring.

Om mindre end 4 timer skal jeg så op til den endelige eksamen. Den varer ca. 30 min, hvoraf jeg regner med at være på ca. 20-25min. Vi har fået en case om en fiktiv virksomhed ved navn Music Instrumento, hvor jeg har lavet en lang række opgaver. Det har været lidt svært præcist at øve og forberede sig, da jeg kun skal op i 2 ud af 10 opgaver, jeg har lavet. Hvilke ved jeg ikke, før jeg står derinde. Efterfølgende skal jeg så præsentere anden del, som jeg selv har valgt, så lidt har jeg da også haft at skulle sige. :o)

Egentligt havde jeg besluttet mig for, at eksamenen egentligt bare skulle overstås. Jeg får ikke nogen karakter, kun bestået/ikke bestået og det kommer ikke til at have nogen betydning for resten af uddannelsen. Alligevel kan jeg ikke lade være med at mærke en knude i maven her til morgen. Det er typisk mig. Inderst inde vil jeg egentligt bare gøre mit bedste.

Jeg krydser fingre for at det går! Efter eksamenen skal Kenneth og jeg træne, skynde os hjem og have aftensmad, hvorefter vi sætter kurs mod Ruben Søltofts show, som jeg glæder mig utrolig meget til!

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG