Mine absolutte højdepunkter i september

Ud i det blå blå blå Det største højdepunkt denne måned har uden tvivl været vores tur til Oslo. Vi trak stikket nogle dage og tog med Oslobåden nord på. Vi havde en skøn, hyggelig og ikke mindst romantisk tur. Kærligheden var stor og vi forelskede os nærmest igen og igen i takt med, at vi så nye, fantastiske ting. Vi så solen stå op over Oslo Fjord - nok det smukkeste jeg længe har set! Vi gik på opdagelse i Akershus Festning og nød hinandens nærvær i vores lille kahyt på det gyngende hav. <3 .
Sene, latterfulde aftener September har i sandheden været oplevelsens måned! Foruden turen til Oslo, har vi ikke bare én gang, men hele to gange været på Magasinet i Odense og se stand up. Først med Ruben Søltoft og efterfølgende med Christian Fuhlendorff. Hold nu op, hvor har vi grinet og haft det sjovt! .
Stor spænding - og forløsning September har også på mange måneder været en lidt spændingsfyldt måned. Jeg afsluttede mit online kursus og skulle op og forsvare min opgave til eksamen. Det gik dog helt fremragende! Samtidig glædede jeg mig også absurd meget til at komme afsted til Oslo med Kenneth på rigtig kærestetur og da vi så endelig skulle afsted mod KBH var jeg ved at revne af spænding. Vi havde dog en rigtig dejlig tur <3 .
God kaffe og lange snakke i massevis Jeg tror aldrig, jeg har været så meget på café, som jeg har denne måned! Det er faktisk ret vildt at tænke på, hehe. Hele 8 gange er det blevet til (!!!!!). De 4 af gangene var dog på vores tur til Oslo, hvor vi to gange ombord fik kaffe, også i Oslo og til sidst i KBH, da vi kom hjem. Sikke en omgang! Ellers har det faktisk været med en ny partner, hver eneste gang jeg har været afsted. Det er blevet til en lynende hurtig kop kaffe med Camilla i Kolding efter arbejde, et længe tiltrængt meetup med en savnet kollega Pernille, en spontan cafétur med Lotte med dybe samtaler og et møde med skønne, skønne Cristen, der flyttede til Århus i sommers. Så mange skønne minder i hyggelige omgivelser med masser af god kaffe <3 . Hvad fik I september måned til at gå med?

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Guide: Én dag i Oslo - Det skal du se!

Det er ikke længe siden, vi kom hjem fra vores mini cruise til Oslo. Hvis du står overfor at skal afsted snart selv, overvejer en minitur eller skal mellem lande nogle timer i byen i forbindelse med en anden tur, så har jeg her lavet en mini guide til ting, du kan se og opleve på få timer.

.

Gratis seværdigheder og oplevelser du skal se:
Det Norske Kongehus, Slottsplassen 1

For enden af byens hovedgade, Karl Johans Gate, skuer det royale slot på bakketoppen over resten af byen. Det er nemt at finde og ligger godt centralt. Slottet bliver bevogtet af fine gardere og der er en skøn udsigt over byen heroppe.

Omkring slottet ligger der nogle hyggelige slotshaver, som man med fordel kan tage en lille spadsere tur i.
Akershus Festning, Festningsplassen 1

Den fine middelalderlige borg ligger tæt på Oslo Havn og har den skønneste udsigt ud over fjorden. Denne seværdighed var helt klart Kenneths og min favorit på vores besøg. Borgen bliver stadig bevogtet af kongens garder og er helt klart et besøg værd.

Læs mere om Akershus her: Akershus Festning med den skønneste udsigt

Tips til flere seværdigheder og opleveser:
Kon-Tiki museet, Bygdøynesveien 36
Vigelandsanlegget, Nobels gate 32
Frognerparken, Kirkeveien 0369

.

Gode steder at spise:
Kaffebrenneriet, ligger mange steder i Oslo

Kaffebrenneriet er en kaffekæde i stil med svenske Espresso House eller danske Baresso. Her serverer de god kaffe og lækkert bagværk i hyggelige omgivelser. Denne kæde læste jeg mange gode anmeldelser om, inden vi selv tog til Oslo. Den er helt sikkert anbefalingerne værd!
Hard Rock Café, Karl Johans gate 45

Jeg synes, man som minimum bør besøge Hard Rock Café én gang i livet. De kan altså noget helt specielt med deres overdådige burgere og drinks.

Læs mere om vores besøg hos Hard Rock Café, Oslo: Madorgie på Hard Rock Café, Oslo

Tips til flere højt anbefalede spisesteder:
TUNCO, Bjerregaards gate 2
Oslo Raw, Ullevålsveien 82

.

Shopping i Oslo:
Karl Johans gate

Byens måske nok største gade. Her er butikker så langt øjet rækker. Både internationale, som norske butikker. Der er noget til enhver smag her. Alt samlet helt centralt.
Paleet, Karl Johans gate 37-43

Selvom shoppingcenteret her også ligger på Karl Johans gate, synes jeg alligevel, at det fortjente et lille highlight. Det er et rigtig lækkert, lille shoppingcenter med den flotteste interiør. I centeret ligger der nøje udvalgte butikker med flotte varer og lækre specialiteter. Her er alt fra spisested, vinbutik, tøj, beauty og bøger.

Det er dog lidt pricey i Paleet, men jeg synes helt sikkert, man skal tage et smut ind forbi, når nu man alligevel er på Karl Johans gate.

.

Har I nogle gode tips til et besøg i Oslo? :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Madorgie på Hard Rock Café, Oslo

Hard Rock Café, Karl Johans Gate 45

På vores tur til Oslo fik vi da selvfølgelig også noget at spise. Om formiddagen, straks efter ankomst, hoppede vi forbi det nærmeste Kaffebrenneriet, hvor jeg fik en croissant, Kenneth en muffin og ellers hver vores café au lait, som caféen ellers var så kendt for.

Om eftermiddagen havde vi bestilt bord på Hard Rock Café, som jeg ynder at besøge på mine ture i udlandet (hvis der altså ikke er andre nævneværdige steder at besøge).

Vi bestilte begge to burgere, som vi fik serveret med fritter og dyppelse. Jeg bestilte så en alkoholfri frugt drink med mango, jordbær og noget frugtpuré, hvor Kenneth gik den lidt mere klassiske vej og bestilte en shake. En brownie og bourbon shake. Maden smagte fantastisk og der var mere end rigeligt. Kenneth spiste op og gik også til den med mine fritter, men vi efterlod altså stadigvæk en smule på trods af.

Pris: 503DKKR for det samlede gilde.

Sjov lille note: Efter vi havde fået maden og begyndt at spise, kom der pludselig en bartender hen til os og spurgte os, hvor gamle vi var. Der var nemlig alkohol i milkshaken og hun var ikke sikker på, vi var gamle nok. "25" svarede vi begge, men hun skulle se noget ID. I Norge skal man være 18 år (20 år ved 22%), så ja, det var da lidt sjovt. :o)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer