Personal stuff

Sommerens aller største øjeblikke

Sommeren er gået på held og det er efterhånden ved at være længe siden, jeg har givet lyd fra mig. Jeg trak stikket tilbage i maj for at have 100% fokus på venner, kæreste, familie og ikke mindst mig selv. Det har været nogle vilde måneder. Virkelig!

Vi har hele tiden haft kalenderen fuld af aftaler. Alt lige fra spilaftener, fødselsdage, biografture, bare-fordi kom sammener, spontane meet ups med venner inde i parkerne, Open Mic, biffen, festivaller, arbejde, strandture med videre.

Sommeren 2018 har været den fedeste. For at opsummere de travle måneder kommer her de absolut største højdepunkter. Der er desværre ikke plads til dem alle. 🙂

Tinderbox 2018
Okay, vi starter simpelthen på toppen! Mit absolut største øjeblik fra sommeren 2018 må uden tvivl have været Tinderbox. Det var den fedeste fest uden sammenligning! Sammen med min søde Kenneth, hans bedste ven og én af mine bedste veninder, arbejdede vi frivilligt i Magic Box baren (som var crazy). Vi havde en fest uden lige, både bag baren, samt når vi havde fri. Efter arbejdet mødtes vi så med  en masse venner og festede løs og havde det noget så sjovt.

Jeg glæder mig allerede hammer meget til næste år!

Hyggelige stunder på Arkaden
Kender I Arkaden Foodmarket? Det er et streetfood koncept i Odense, som er indrettet i en gammel diskoteks arkade – så fedt! Der er lækkert mad i stakkevis og billige drinks. For mit vedkommende er det blevet til maaaaaaange glas Aperol Spritz her hen over sommeren og mange glædelige besøg på mit yndlings spisested i Odense.

Vi har både været her i anledning af fødselsdage, dates, bare-forbi stunder og sammen med mange gode venner. <3

Spontane øjeblikke med gode venner
Min sommer har været crazy good. Uden at prale eller noget, men jeg har aldrig haft så fed en sommer fuld af så mange skønne, dejlige øjeblikke og omgivet af så mange dejlige venner. Hver uge har vi været sammen med enten vennepar gruppen, min firkløver veninde gruppe, min bedste veninde i Kolding, Kenneths kammerater eller familie. Det har været fantastisk at være omgivet af så dejlige mennesker.

Vi har specielt haft mange af de spontane øjeblikke denne sommer. Pludselig får jeg en sms fra én af vennerne “Skal vi pakke nogle øl, kongespil og mødes oppe på cykelstien om en time?”. “Skal I noget i aften? Skal vi afsted på Open Mic?”. “Er I klar på en øl, tøser?”. “Grill ude ved Lone og Søren i aften?”. “Skal vi se fodbold sammen i aften?”. Åh, hvor har det været skønt!

Weekendophold i Malmö
Den første weekend i juli tog vi med toget til Malmö, hvor vi besøgte min søde svenske veninde, der havde født sødeste lille Malte. Vi mødtes til hygge og sjov inde i byen, hvorefter vi tog hjem til dem og lavede mad sammen og så fodbold.

Dette var også første gang Kenneth og jeg var ude at “rejse” sammen. Vi boede på det flotte Story Hotel ved havnen (kan kun anbefales!!) og havde let adgang til det hele i byen. Der var både tid til kanalrundfart, sene drinks, god mad og hyggelige spadsereture.

25 år
Siden jeg sidst var forbi bloggen, er jeg desuden også blevet 25 år – tilbage i slutningen af maj faktisk. Jeg holdt fødselsdag for veninderne – jeg formåede desværre ikke at samle alle mine veninder, men firkløveren var samlet og vi hyggede os gevaldigt. Jeg havde pyntet op i ægte sommerstil og hvis jeg selv skal sige det, så blev det altså ret flot.

Starten på nyt arbejde
Jeg har også fået, ikke bare ét, men to nye jobs. Freelance begge dele. Det ene job har jeg ikke haft så meget at gøre med endnu, men det andet begyndte jeg for alvor på i juli, hvor jeg var med på Ørbæk Marked, samt Vorbasse. Det er et deltidsjob, hvor jeg skal hjælpe med at promovere forskellige varer. Det er faktisk rigtig sjovt (det meste af tiden) og jeg altid frem til vagterne.

Kolding Street Food
Den første weekend i august tog jeg til Kolding for at besøge Camilla – vi skulle afsted på Kolding Street Food, noget som kun foregik denne ene weekend. Vi havde en virkelig hyggelig dag, med en masse vin, drinks, cykelbåde, gode snakke og lækkert mad.

Selve Street Food festivallen var dog for mit vedkommende en smule skuffende. Der var vidst maks ti boder (inklusiv barer) og så havde jyderne ikke helt forstået konceptet, tror jeg. Nu kommer jeg jo fra en by med to ret fede street food koncepter, så mine forventninger var måske også skruet en tand op. Jeg havde set frem til spændende og lækkert mad, men den største madbod indeholdt tarteletter.. Tarteletter er lækkert, men streetfood, det er det altså ikke. Én af de andre boder serverede pølse og brød.. Sikke et udvalg, hva? Men lækkert mad fik vi altså! Udvalget var desværre bare ikke så stort.

Alt For Damerne Løbet
Én af de skønneste minder fra denne sommer er Alt For Damerne Løbet, som jeg deltog i med firkløveren. Det var simpelthen det hyggeligste! Jer, der måske har læst med på bloggen i længe, kan måske erindre, at jeg tidligere på året skrev, at jeg ønskede at gennemføre løbet på under 30min.

Ærligt talt, så kom jeg først rigtig i gang med løbetræningen kort tid inden. Jeg havde lidt svært at motivere mig selv, nok mest af alt, fordi jeg ikke følte, jeg havde nogen forpligtelse. Da pigerne så hoppede med ombord, fandt vi hurtigt ud af, at vi to og to faktisk havde de samme mål for løbet. Mia og jeg ville begge gå efter at gennemføre under 30 min, hvor Cristen og Lotte egentligt bare hellere ville med for hyggens skyld. Vi delte os derfor op og Mia og jeg fik trænet op til løbet den sidste måned inden. For mit vedkommende var det nok først rigtigt to uger inden, hehe.

Forholdene var ikke helt optimale for løbet – det både regnede og blæste helt vildt. Jeg havde faktisk lidt opgavet håbet om at komme ind under 30min undervejs. Indtil vi nærmede os mål og jeg satte i spurt – 500 meter inden målet! Jeg havde taget fejl af distancen, fordi der åbenbart var en rute bagom målet, vi også lige skulle igennem. Nå, men jeg fik da indhentet min tid og kom ind på 29:40. Yes yes. Fed følelse!

Klumpfoden
Okay, det hele har ikke været lut og lagkage her i sommers. Under en strandtur med vennerne, blev jeg bidt/stukket, eller hvad man nu siger, af en hestebremse. Det lignede mest af alt et stort myggestik den første dag. Da jeg vågnede morgenen efter var mine tæer en smule hævet, såret var utrolig betændt og blålilla. Jeg troede egentligt bare, der var kommet noget skidt i og tænkte ikke mere over det.

I løbet af dagen tog det til. Foden hævede vildt meget op. Huden blev spændstig og gjorde ondt, fordi den var blevet strukket sådan ud. I kan måske se det lidt på ovenstående billede. Foden blev væsentligt tykkere end den anden fod. I løbet af dagen blev tåen MEGET mørkeblå grænsende til det sorte og jeg kunne slet ikke støtte på den. Det tog en halv time for mig at gå knap en kilometer, fordi jeg måtte stoppe op hele tiden. Jeg kunne ikke passe min sandal og jeg fik det varmt.

Jeg endte en tur på skadestuen, hvor de mente, jeg havde fået en infektion fra biddet. Jeg skulle på penicillinkur med det samme, så jeg ikke risikerede at få en blodinfektion. Holy. Dette billede er taget på 4. dagen, hvor foden har fået det en del bedre – der gik dog en uge, før jeg kunne gå ordentligt på den igen. Det var fandme nedern!

Blomsterfestival i Odense
Senest var vi med til Blomsterfestivalen i Odense. Det var som altid hyggeligt, selvom jeg var lidt skuffet over udstillingen, der handlede om recycling. Det var primært en masse grønne ensartede planter, hvor de havde stillet nogle spraymalede cykler op på – og så havde de genbrugt de samme udstillinger i Eventyrhaven fra forrige år, endda de selv samme farver.

Der var da alligevel nogle opture. Specielt Vintapperstræde var blevet helt magisk og smuk. Jeg synes altid, at gaden er det hyggeligste, men der kom nærmest en helt Harry Potter vibe over det med det fine udsmykning ved indgangen (det første billede).

Sol, sommer & strandture i stakkevis
Jeg kom sent afsted på stranden i år. Det blev dog alligevel til 5 ture på stranden – i løbet af blot 3 uger. Det var simpelthen det hyggeligste at tage til Kerteminde.

Den ene dag cyklede Kenneth og jeg de 20km (hver vej) frem og tilbage til Kerteminde, hvilket var vanvittigt hyggeligt og slet ikke så hårdt, som jeg havde frygtet. Numsen var godt nok lidt øm på de sidste par kilometer på hjemturen, men ellers havde vi det godt. <3

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG